facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor André-Baby Brussels - www.andre.be

André-Baby Brussels - www.andre.be

Info

Nous avons fait le choix d’une sélection des meilleurs produits dont l'utilisation est simple, intuitive, à des prix très compétitifs pour tous.

Geschiedenis

Au service de la future maman et de son bébé depuis des générations, la maison André propose un vaste choix d'articles pour bébés pour la ballade ou le dodo. Tous pour rendre la vie agréable à bébé, lui permettre au mieux de se développer.

Des parents sereins et un bébé heureux.

Regarder vivre les parents et les enfants d’aujourd’hui nous permet de répondre au mieux à vos attentes et à vos besoins. Notre famille,est à votre service depuis plus de cent ans, elle est là pour vous offrir les meilleurs conseils.



"Nous avons fait le choix d’une sélection des meilleurs produits dont la qualité ainsi que l'utilisation est simple, intuitive, et à des prix très compétitifs pour tous les budgets.Ce qui nous permet de répondre au mieux à vos attentes et à vos besoins.Être différent des autres est notre souhait ...Notre famille, est à votre service, et connait l'univers du bébé depuis plus de cent ans, elle est là pour vous offrir les meilleurs conseils,A vous de nous découvrir...Nous vous souhaitons de toute façon une grossesse heureuse, sereine, et des moments de joie immense..."
Adres: Avenue Jean Volders, 43, 1060 Sint-Gillis
Telefoonnummer: 003225370165
Stad: Saint-Gilles
Route: Avenue Jean Volders, 43
Postcode: 1060



op zoek naar gerelateerd: La Folie du Bébé
Recensies
Ik wam hier om het vouwmechanisme te laten repareren van een Bugaboo 1. Jammer genoeg was er hier geen reserveonderdeel meer voor en werden we dus genoodzaakt over te gaan tot de aanschaf van een volledig nieuw chassis voor onze kinderkoets.
Dit huis heeft een zekere expertise in wat het verkoopt, en de verkoper was een goed advies om ons te begeleiden bij het kiezen van een kinderwagen, rekening houdend met de prijs- en functionaliteitscriteria die we hadden. Echter, door veel onnodige oordelen over ons te vellen en voor onszelf te herhalen dat we "generatie 3.0 waren, die alles vergelijkt, die denkt alles te weten en die het goedkoopste op internet gaat kopen", kwamen we uit nogal dubieus... Tegelijkertijd overtuigd om het model te willen kopen dat hij ons zeer terecht adviseerde, en tegelijkertijd overgehaald om het ergens anders te gaan kopen. Niet op internet, en niet bij het goedkoopste merk. gewoon ergens anders
Vreselijke klantenservice. Verspil geen tijd om daarheen te gaan. Ga naar Duitsland of Vlaanderen. Onbeschofte en arrogante verkoper, en toen hem werd gevraagd waarom de verkoper een specifieke kinderwagen aanbeveelde, kon hij niet echt antwoorden, behalve: ik heb ervaring, ik voel het en dit is een familiewinkel - zoek het online op Andre Baby's webpagina's... nou ja, we kwamen daar omdat we advies wilden van een 130 jaar bestaande winkel en de kinderwagens uitproberen.. voor een winkel die zijn grootvader opende - hij zou moeten weten welke spullen hij verkoopt en niet vergeten dat het 2023 is. Serieus, verspil je tijd niet om daarheen te gaan .
De verkoper is een beetje verwarrend, op de rand van grofheid onder het voorwendsel van openhartigheid... aangezien het onmogelijk was om argumenten te presenteren zonder de klant voor de laatste idioten te houden, zegt een "lopende bankkaart", een "slachtoffer van marketing" ,… We gingen erheen om een ​​draagzak te kopen, niet meer en niet minder. We liepen weg zonder iets te hebben gekocht, met advies gehuld in een vreemde mengeling van minachting en superioriteit. Ik ben ervan overtuigd dat het mogelijk is om uw klanten te laten profiteren van uw onmiskenbare expertise en tegelijkertijd correct en hartelijk te blijven. Dus ik denk niet dat ik in de toekomst terug zal gaan naar deze winkel.
Oh lala, na 2 minuten vertrek ik walgend van de verkoper die zijn vak zeker heel goed kent, maar niets in vriendelijkheid ... moed als je komt
Zeer ruime keuze aan producten voor alle budgetten. We hadden een bestelling geplaatst voor een kinderwagen die ingewikkeld was om in België te hebben. Van het merk Silver Cross was de kinderwagen binnen nog geen week beschikbaar in de winkel, de communicatie per e-mail was zeer efficiënt. Monsieur kent zijn producten en zijn vak, familiebedrijf en goed advies Een advies, als je niet uit de regio komt zoals wij, neem dan de tijd om tegenover restaurant "La Carriere d'Eau" te stoppen om iets te drinken of een hapje te eten, en de buurt te bezoeken, het is de moeite waard de omweg
Geweldige service en klantenservice. Ze hebben veel geholpen bij het kiezen van de juiste kinderwagen en ik raad iedereen ten zeerste aan om zo'n geweldige ervaring te hebben. Perfect op alle manieren. Bedankt
Zeer tevreden met onze aankopen! Zeer goed advies. De kamer die we bestelden kwam op tijd aan, goede kwaliteit. Duwt niet om te kopen maar geeft een duidelijk beeld van de producten, een van de weinige handelaars die zijn klanten eerlijk behandelt.
Topwaarde voor uw geld. Een breed scala aan producten variërend van bekende merken tot minder bekende maar even interessant. Het is echt de reis waard. De beheerder geeft zeer goed advies en dringt niet aan tot kopen! We zijn meer dan tevreden met de gekochte producten en de service.
Behoorlijk slecht ontvangen .. beoordeeld op basis van mijn keuze van het item, dat me volgens de verkoper "slaaf" van mijn baby zou maken. Erg teleurgesteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid