facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anderzijds

Anderzijds

Info

Eigenzinnige uitvaart, gebaseerd op thuisopbaring, zonder protocol, ecologisch, samen denken en doen.



"Alternatieve uitvaartverzorging met als uitgangspunten thuisopbaring, nauwe samenwerking met familie en vrienden, ecologie en korte keten, zonder protocol."
Adres: Wolterslaan 83, 9040 Gent
Telefoonnummer: 0474561523
Stad: Ghent
Route: Wolterslaan 83
Postcode: 9040


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 22:00
Zaterdag: 07:00 - 22:00
Zondag: 07:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Begrafenissen Gent, Overlijdensberichten Gent, Uitvaarten Gent-West, Thuisopbaring, Begrafenisondernemer Ledeberg, Uitvaartcentrum, Overlijdensberichten Sint Amandsberg, Brugge Overlijdens
Recensies
Dank zij Goedele en Ann van Anderzijds hebben we op een heel mooie manier afscheid kunnen nemen van onze dochter. Geen moeite was hen te veel en het toffe idee om aan alle genodigden bij de uitvaart te vragen één bloem mee te brengen, resulteerde in prachtige boeketten die zij rond de urne plaatsten.
Goedele is discreet maar neemt de touwtjes in handen op het moment dat je de eerste shock te verwerken krijgt: heel veel waard. Ze dringt niets op, zoekt naar de eenvoudigste oplossingen en denkt mee als je daarom vraagt. Je krijgt bovendien niet te maken met een bedrijf maar met een mens, een gedreven vrouw die haar mannetje staat in de uitvaartwereld. Ze neemt het niet zomaar over maar betrekt je in alles als je dat wilt, de papiermolen neemt zij volledig op zich zodat je je zelf op andere dingen kunt richten. Hoe we mijn vader allemaal samen met Goedele op haar draagberrie hebben getild en naar haar busje hebben gebracht: een pakkend moment dat ons heel dicht bij elkaar bracht. We hadden nooit gedacht dat we met warmte aan de rompslomp na de dood zouden terugdenken, maar Goedele kreeg dat voor mekaar. Veel dank!
Afscheid nemen is voor iedereen anders. En net dat heeft Goedele perfect begrepen. Ze voelde perfect aan waar we wat begeleiding nodig hadden bij de planning van het afscheid van mijn mama en hielp ons om echt te doen wat wij wilden en niet per se wat er 'verwacht' wordt. Met haar hulp konden we van het afscheid van mijn mama - hoe droevig en pijnlijk het verlies ook was - een mooie herinnering maken. Het werd een afscheid waarin mijn mama gevierd werd: met haar favoriete muziek, teksten die zij mooi zou vinden en waarin de kleinkinderen mee centraal stonden en ook de kans kregen om op hun maat afscheid te nemen. Goedele bood ons de kans om af te wijken van de traditionele paden en haar aanwezigheid en diensten vormden daarbij zeker een meerwaarde. Zowel op persoonlijk, emotioneel als persoonlijk vlak.
Lieve Goedele, het geeft mij rust...weten dat het meest kostbare in mijn leven...in de beste handen was. Er is geen enkel woord voor...om het diepe respect en de tederheid te beschrijven van jou... tov mijn overleden kind. Ik wil dat jij weet dat het mij telkens opnieuw troost geeft. De rituelen, het zachtjes afscheid mogen nemen en de uitvaartdienst.., ze waren juist en zo passend. Dank je wel, dank je wel! De mama van Amber
Goedele stelde gerust, was troostend en luisterend aanwezig. Bleef op de achtergrond, was voelbaar als steun. Er werd meegedacht als denken te moeilijk werd. Het werd een mooi afscheid, op onze manier. Dank voor de steun en het praktisch afhandelen in moeilijke dagen.
Lieve Goedele Zo fijn dat je bij ons was ... gepraat verteld overlegd geluisterd .... jouw aanwezigheid voelde goed Gekozen voor thuisopbaring .... fijne momenten die we gekoesterd hebben ... de kinderen en kleinkinderen voelde een Harmonie .. respect naar elkaar en warmte ... dankje wel voor deze mooie herinneringen ViktorAlexander onze kleinzoon schreef dit gedicht afscheid dag, tot ziens, doei, vaarwel, tot later, bye... genoeg keus, maar niet deze keer geen één die mijn salut voor je beschrijft, natuurlijk wil ik dat je blijft maar neen, ik zeg het zo dag mijn papa, dag mijn Sabba, dag mijn Theo
Ondanks het moment van groot verdriet was het met Anderzijds vooral een moment om te koesteren. Dank.
Een zeer mooie uitvaart voor mijn partner! Alles is bespreekbaar. Ondanks coronatijden prachtige ceremonie!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Anderzijds.

Ghent begrafenisonderneming

openingstijden, locatie, vervoer. Wolterslaan 83 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Anderzijds adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Anderzijds. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Anderzijds delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid