facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anderz

Anderz

Info

ANDERZ is reeds 16 jaar een enthousiast ontwerpteam. Ontdek onze creatieve ideeën voor mooie momenten zoals geboorte, huwelijk en zakelijke plannen.

Geschiedenis

Anderz | creatief ontwerp- en drukburo



"ANDERZ is reeds 20 jaar een enthousiast ontwerpburo en drukhuis. Ontdek onze creatieve ideeën voor mooie momenten zoals geboorte, huwelijk en zakelijke plannen.Onze ontwerpen zijn stuk voor stuk een feestje op papier waarbij we rekening houden met uw stijl, wensen, kleur, formaat, ….Alles wordt trouwens in eigen huis gedrukt.Al 7 jaar lid van House of Weddings"
Adres: Fortune de Kokerlaan 6, 9940 Evergem
Telefoonnummer: 092268036
Stad: Evergem
Route: Fortune de Kokerlaan 6
Postcode: 9940


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Boekhandel Evergem, Anderz Merchtem, Pasfoto Evergem, Gemeente Evergem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creativz Creativz 975 meter Webdesign bureau in Evergem, Oost-vlaanderen gespecialiseerd in WordPress website's
Online123 Online123 2 km Online 123 Webdesign, grafische vormgeving, huisstijl en 3Dprinting. Creatief, kwalit...
Project Welt Project Welt 3 km Design, limitless. From interior design, graphic design, styling, or simply selling ...
Recensies
We deden beroep op Anderz voor het drukwerk voor de belangrijkste gebeurtenissen in ons leven. Telkens kwamen we na een aangenaam gesprek tot een mooi ontwerp. Bij de geboorte van ons tweede kindje konden we de kaartjes in de namiddag al gaan halen waardoor ze de dag van de geboorte al op de post konden. Snelle en vooral goede service!
Wij werken al enkele jaren samen met Anderz voor ons bedrijf Hakan Finance. Samen met Hans en Bart hebben wij ons nieuwe kantoor professioneel bekleed. Daarnaast hebben wij enkele keren in voor privé evenementen samengewerkt met Anderz voor ontwerp van een logo en drukwerk. Ik raad hen zeker aan TOP!
Dankjewel voor het prachtige ontwerp van het geboortekaartje en de doopsuiker van onze tweede dochter! De service was - opnieuw - uitstekend!
Een aantal jaar terug deden we al dienst op Anderz en nu opnieuw zijn we in de wolken van de vlotte samenwerking met een heel mooi resultaat. Wij zijn super tevreden van het unieke ontwerp van het geboortekaartje en bijpassende doosjes, stickers en magneten! Bij Anderz luisteren ze echt naar je wensen en hebben ze hele goeie ideeën om kleuren te matchen zodat alles 1 mooi geheel wordt. Bovendien zeer goeie prijs kwaliteit. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Aanrader. Zeer tevreden van onze huwelijksuitnodiging, ze stonden open om nieuwe technieken/uitvoeringen uit te proberen om onze wensen zo goed mogelijk te vervullen.
Echt vriendilijk & professioneel! Pasfotos zijn uitstekend!
Steeds tevreden van de service en communicatie. Open, eerlijk, mooie ontwerpen. 3x geboortekaartjes laten maken.
Super ontvangen, heel tevreden. Was om pasfoto's te maken van mijn kindjes. En de kindjes waren heel. Blij met hun Bumba sleutelhanger
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid