facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ander Uitzicht interieur & de Gordijnstudio

Ander Uitzicht interieur & de Gordijnstudio

Info

Ander Uitzicht Interieur & De Gordijnstudio .
Vrijblijvend advies in raamdecoratie bij u thuis !
Voor ieders budget

Geschiedenis

Kleur , raamdecoratie en verlichting in één plaatje !

Kleur zorgt voor sfeer in jouw leefomgeving.
Daarom helpen wij u graag om de juiste keuze te maken uit het grote kleurenpalet,
en van daaruit verder te werken naar de gepaste raamdecoratie die op haar beurt dan weer staat voor karakter en aankleding .
De juiste verlichting hier nog bij en op deze manier creëren wij samen met u de juiste match , en dit binnen elk gewenst budget.

Het is net de kunst om alle gekozen materialen , kleur- en stoffenkeuzes zo in elkaar te laten vloeien tot een harmonieus geheel.




"Welkom bij Ander uitzicht bvba, al vele jaren zijn wij actief in interieurbouw en raamdecoratie.In onze Gordijnstudio's te Balen en Mol staan wij u graag bij met professioneel advies en plaatsing door vakkundig personeel,onze uitgebreide collectie van overgordijnen, vouwgordijnen, verticale lamellen, rolgordijnen of screen, plissé,horizontale jaloezieën in hout of aluminium.Tevens kunnen wij bijna alle raamdecoratie en zonnewering voorzien van elektrische bediening. Aarzel niet ons te contacteren voor vrijblijvend advies en offerte."
Adres: Steegstraat 31, 2490 Balen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0495541502
Stad: Balen
Route: Steegstraat 31
Postcode: 2490



op zoek naar gerelateerd: Gordijnen Mol, Lenaers Balen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Harp Studio Harp 2 km Decoratieve sfeermakers, drukwerk en grafische vormgeving.
P.T.K. Decor bvba P.T.K. Decor bvba 2 km "HET" schilder-en decoratiebedrijf in de regio, omdat u toch ook enkel de beste afwer...
TL-laswerken TL-laswerken 5 km Alle maatwerk in staal poorten, hekwerk, leuningen, trappen ,carports, constructies, ...
Blokker België / Belgique Blokker België / Belgique 83 km Blokker NV heeft zich als missie gesteld om aan iedereen kwaliteitsvolle en betaalbar...
Recensies
Wij hebben bamboe jaloezieën laten plaatsen door Ander Uitzicht. An en Bjorn hebben dit perfect uitgevoerd, zowel opmeten als plaatsing. Super tevreden!
Top service. Altijd even vriendelijk, snel en vlot. Ze zoeken mee naar de perfecte afwerking van je huis en voeren het dan ook nog eens perfect uit. Zeker een aanrader!
Super vriendelijk, duidelijke uitleg en de offerte is meer dan correct! Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid