facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Andeo Design

Andeo Design

Info

Andéo est un magasin et un site de vente en ligne de Luminaires, Mobilier et Décoration principalement en design et contemporain.



"Andéo est un magasin conseiller en luminaires et éclairages de qualité pour intérieur et extérieur, design et technique avec plus de 100 marques. Nous sommes également spécialisés en cheminées bio éthanol, chaises et tabourets ...Vous en avez assez que l'on vous propose toujours la même chose ? Chez Andéo nous vous ferons découvrir des produits différents !!Andéo n'est pas un supermarché du luminaire, nous présentons en showroom qu'une infime partie de ce que nous commercialisons.Sortez de l'ombre, le conseil fait la différence ;-"
Adres: Hameau d'Honnevain 23, 7522 Blandain, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0032475876945
Stad: Blandain
Route: Hameau d'Honnevain 23
Postcode: 7522


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Andeo shop
Recensies
Een geweldige ontdekking dat we in deze verlichtingswinkel in een oude boerenschuur design en eigentijdse verlichting ontdekken die ik nog nooit ergens anders had gezien, en het advies van de baas is kostbaar voor het kiezen van de juiste verlichting. Ik raad het ten zeerste aan aan mensen die kwaliteitslampen willen.
Een hele leuke verlichtingswinkel met een ruime keuze voor alle smaken en budgetten. De trendy, kwalitatieve verlichtingsarmaturen... We werden heel goed geïnformeerd door de winkeleigenaar, Olivier, die ons hielp bij onze keuze van hanglampen voor ons restaurant. We waren zeer tevreden over de ontvangst in de winkel, het advies, de levertijden. Alles voor een redelijke prijs. Bedankt, we komen zeker terug.
Wat een verrassing bij het betreden van deze verlichtingswinkel. De ruimte is niet die van een hyper, maar als we naar boven kijken, vinden we overal klompjes klaar om elk interieur te verfraaien. De keuze was moeilijk voor ons, de heer Delbecque was attent en zijn advies was wijs, en onze armatuur, eenmaal geïnstalleerd, geeft ons alle gehoopte voldoening. U moet deze showroom ontdekken voor elke aankoop
Zeer leuke winkel gelegen in een oude gerenoveerde boerderij. Heel bijzondere producten goed uitgestald in de showroom, tegen scherpe prijzen en als kers op de taart topservice. Zonder aarzelen een adres dat ik ten zeerste aanbeveel aan iedereen die op zoek is naar buitengewone producten.
een zeer aangename winkel, verlichting voor alle smaken, aangepast en openhartig advies, kortom een ​​aanrader!
We ontdekten met plezier deze winkel verdwaald op het platteland... We waardeerden de ontvangst, de service en het advies.
Grote keuze aan verlichting, atypische showroom om absoluut te zien, goed advies. ik raad aan
Een echte verlichtingswinkel met een hele mooie showroom. Zeer ruime keuze. Zeer goed advies met een zeer goede kennis van zijn producten, onberispelijke service na verkoop. Een uitstekend adres
Een ruime keuze aan originele kwaliteitsverlichting en een onberispelijke service! Adviseren...
Hallo, wij zijn vanmiddag bij jullie showroom geweest, wat een plek, wat een showroom. Om te adviseren en een topbaas en een echte specialist in zijn vak, advies zoals we dat graag hebben op de ouderwetse manier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid