facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor And'iz

And'iz

Info

*Burgers & Ciabatta's*
Groot aanbod vegetarische burgers.
Je kan onze menukaart ook vinden bij onze foto's.

Adres: Korenmarkt 15, 8870 Izegem
Telefoonnummer: 0498 56 88 59
Stad: Izegem
Route: Korenmarkt 15
Postcode: 8870



op zoek naar gerelateerd: Andi z, Tearoom Izegem, Dagschotel Izegem, Restaurant Izegem, De Stadstuin Izegem, Restaurant Marktstraat Izegem, Tea Room Izegem Markt, Restaurant Grote Markt Izegem
Recensies
Lekkere hamburgers. Huis gemaakt en lekkere frietjes. Vegetarische menuopties: Er zijn tal van mogelijkheden als vegetarisch persoon. Kindvriendelijkheid: Kinderen zijn er zeker ook welkom Parkeren: Parking van aan het stadhuis is voldoende ruim. Rolstoeltoegankelijkheid: Niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Lekkere hamburgers, frietje met saus maakt het af! Betalen kan cash of met payconiq
Machtig lekkere burgers en vriendelijke mensen!Eten: 5/5
Super lekkere hamburgers , zeer vriendelijk.
Een leuke zaak, lekkere burgers. Leuke namen worden ook gegeven aan de burgers. Vegetarische menuopties: Er zijn ook vegetarische burgers te verkrijgen Kindvriendelijkheid: Zeker en vast. Parkeren: Er is aan het stadhuis een ruime parking. Over de middag en na 18u hoeft er niet meer betaald worden. Rolstoeltoegankelijkheid: Zeker niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het begint al met treden om binnen te komen en de tafels staan te dicht bijeen om met een rolstoel binnen te kunnen rijden.
Lekkere speciale hamburgers, vriendelijke bediening, zeker de moeite als je eens in de buurt bent
Altijd vriendelijke bediening. Op drukke momenten zoals vrijdag- en zaterdagavond zeker bestellen via telefoon. Hamburgers zijn groot genoeg om geen frietjes erbij te bestellen, maar de verse tartaarsaus erbij is super lekker! Opgelet: niet met bancontact, enkel cash te betalen!
Jalo! Overheerlijke cheeseburger gegeten deze middag! #njamnjam Gezellig interieur ook!
Zeer lekker! Zeker een aanrader...Eten: 5/5
Eenvoudig weg super lekkere hamburgers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid