facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ancièn d'Anvers

Ancièn d'Anvers

Geschiedenis

Restaurant

Adres: Hoogstraat 45, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: +32470736391
Stad: Antwerp
Route: Hoogstraat 45
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: ancien d'anvers menu, ancien d'anvers antwerpen, ancien d'anvers hoogstraat, ancien d'anvers restaurant, ancien d'anvers hoogstraat antwerpen, ancien anvers, hoogstraat 45 antwerpen, ancien anvers antwerpen
Recensies
Lunch en diner zijn hier zeer geslaagd. De service is uitstekend en snel. De zaak ziet er zeer netjes uit en je kan de sfeer proeven .
Fantastisch lekkere vleesbrochette geflambeerd aan tafel, dus ook wel een leuk extraatje met frietjes, heerlijk ambachtelijke koude currysaus en fris slaatje met heel lekkere fris maar licht zoetig vinegraitte. Echt gezellig en lekker. Een onverwachte parel in de Hoogstraat! Zeker de moeite om te bezoeken.
Super gegeten. Prachtige zaak. Goede service. Wij komen terug!!
Een warm welkom van de zaalverantwoordelijke .het was daar een gezellige drukte ... eten was subliem nomaals complimenten aan de chef Hier komen we zeker nog eens trg !
Correcte prijs kwaliteit! Blijf weg van de deur, een eenvoudig sas zou hun een 5 opleveren
Reeds twee maal gaan eten en telkens aangenaam verrast. Echt een verrijking voor de oude stad en de Hoogstraat. Spontane bediening, zeer lekker eten!
Een woord.. amazing! Super vriendelijke bediening, fantastisch eten. Echte aanrader.
Gereserveerd op een drukke zaterdagavond voor 4 personen. Door een miscommunicatie blijkbaar maar een tafel voor 2 personen gereserveerd. Mooi opgelost door de zaak met een gratis glaasje cava op het terras terwijl we 5 min hebben moeten wachten voor een tafel van 4. Mooi gezellig kader met live pianist. Volledig opgetuigd in kerstsfeer. Niettegenstaande de zaak overvol zat, kregen we een vriendelijke en vlotte bediening. De reuzebrochettes, steak van hert en seafood chowder waren perfect bereid zoals de gevraagde bakwijze. De gebruikte ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. De wijn, een rode cabernet van zuid-afrika aan een zachte prijs doch goed van kwaliteit. Wat ons vooral verraste waren de aangename prijzen. Prijs/kwaliteit is dit een topper zondermeer. Hier komen we zeer zeker terug.
Goede ligging, niet ver van Groenplaats, er hangt een leuke sfeer. Bediening is snel en heel vriendelijk. Het eten was heerlijk! Minpuntje is de ligging van het toilet.. De gang door en met de wenteltrap naar boven terwijl er boven eerst geen licht brandt waardoor het lijkt dat dit privé is. De deuren sluiten niet goed. Benieuwd naar hun tweede locatie die opengaat op de suikerrui
Wij zijn gisteravond daar voor de 1ste x gaan eten en kan alleen maar positieve dingen zeggen. Je wordt heel vriendelijk ontvangen, we hadden een rustig tafeltje met zen 2en geboekt,zalige franse muziek op de achtergrond,lekker en verzorgd eten. Je hoeft helemaal niet lang te w8trn.Heel verzorgde zaak met sympatieke garçons.1minpuntje....de zaterdag om 20u begint de piano live mooie melodiekes te spelen maar dan versta je mekaar niet meer zo goed tijdens een gezellig gesprekje.Dus voor ons mogen ze zeker de mooie franse liedjes laten horen! Maar we komen zeker trg want is heel gezellig,romantisch kader met sfeerlicht waar je alleen maar kan van genieten.Dikke pluim voor het hele team!Grtjs Nancy & Carina
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Ancièn d'Anvers. Hoogstraat 45 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Ancièn d'Anvers adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Ancièn d'Anvers. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Ancièn d'Anvers delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid