facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anaïs B. Tattoo

Anaïs B. Tattoo

Info

Follow me on Instagram: anaisbtattoo

Adres: Place Pierre Legrand 11, 4900 Spa (stad)
Telefoonnummer: 0472126947
Stad: Spa
Route: Place Pierre Legrand 11
Postcode: 4900


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tattoo Vu Tattoo Vu 314 meter Vandaag onze trouwtattoo laten zetten ring voor ons trouwen. Aardige vrouw die erg ku...
Royal Golf Club des Fagnes Royal Golf Club des Fagnes 2 km Mooie baan moeilijke greens, prachtig club house
Recensies
Anaïs is een geweldige kunstenaar en een mooi mens, luisterend naar haar klanten. Zijn advies is goed. Mijn 3 tatoeages zijn onberispelijk en zeer goed gedaan. Zijn collega Tom is heel vriendelijk en de winkel is schoon en gezellig! Ik raad ten zeerste aan.
Absoluut walgelijk van de manier waarop ik ben behandeld. De communicatie van Anais vooraf was niet geweldig, maar ik zette door omdat ik heel graag een sleeve door haar wilde laten doen in Toulouse. Ik vloog speciaal vanuit Londen en boekte vrije tijd om de tatoeage te laten doen en anais annuleerde slechts een paar uur eerder zonder uitleg of aanbod van een alternatief. Het is twee weken geleden en ik heb de aanbetaling die ik had betaald nog steeds niet ontvangen en ze is erg afwijzend geweest als ze ooit op mijn e-mails reageert! VERMIJD ANAIS CHABANE TOT ALLE KOSTEN. ZE IS EEN OPLICHTER.
Fantastische winkel helemaal in de natuur en Anais is een zeer getalenteerde tattoo-artiest. Natuurlijk is zijn reputatie ongeëvenaard.
Schitterende tattooshop. Zeer serieuze en uitstekende tattoo-artiesten. Gezellige sfeer. Snelle reactietijden.
Uitstekende tattooshop Vriendelijk en dynamisch personeel
Super welkom top tattoo artiest zeer attent...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid