facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor an van daele fotografie

an van daele fotografie

Info

fotografie in zijn puurste vorm... samen de unieke met een fotoreportage in mijn daglicht studio... of op een uniek plekje naar keuze...

Geschiedenis

Ik ben An, steeds op zoek naar pure schoonheid.
Prikkelen mijn foto's jouw interesse? Geef me gerust een seintje voor meer info. Of kom eens langs in mijn fotostudio. Bij een fijn gesprek en een koffie komen we zeker tot een perfecte match.

Adres: Spuibeekweg 32, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: +32471643818
Stad: Keerbergen
Route: Spuibeekweg 32
Postcode: 3140


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Christopher Alvarez Christopher Alvarez 3 km Photographer And Photo-Editor
Gerrit Peeters Photography Gerrit Peeters Photography 3 km Fotografie voor - Modelshoots - Communnie - Huwelijken - Dieren - Bedrijven - Product...
Recensies
We hebben een heel fijne samenwerking met An achter de rug. Voor onze stand op Batibouw waren we op zoek naar een fotografe die zowel onze stand als de vertegenwoordigers, maar vooral ook de sfeer van Batibouw kon vastleggen. An heeft dit geweldig mooi in beeld gebracht. Daarnaast was ook gevraagd om de beelden zo snel mogelijk te kunnen gebruiken online. An zorgde voor een mega snelle aflevering van bewerkte !! beelden. Echt een aanrader dus!
An en ik hebben al verschillende leuke samenwerkingen gehad zowel privé als fotoshoots van mijn interieurprojecten. Ze heeft oog voor detail en doet haar job met heel veel passie, wat resulteert in prachtige foto's.
Oprecht fijne ervaringen moet je delen. Wel, dit is er één. Met de familie hadden we een fotosessie met An gepland. De eerste keer we zoiets deden, wat nerveus, niet goed weten hoe zoiets verloopt. An stelde ons van het eerste moment gerust. Haar gemoedelijke en professionele aanpak maakten het tot een fijne en onbedwongen sessie waar we allemaal een fijne herinnering aan overhouden. Het resultaat: een unieke fotocollectie die we nu en in de toekomst met ons allen koesteren. Van harte bedankt An!
Voor mijn professionele fotoshoot had ik bewust gekozen om met An samen te werken. Ze slaagt er telkens in om je volledig op je gemak te stellen, en het resultaat is een leuke, maar toch professionele set van foto's die ik kan gebruiken op alle digitale kanalen. Een aanrader!
We hebben met ons gezin een foto-shoot gehad om onze jaarlijkse kerstfoto te maken. An is een zeer aangename en professionele fotografe. Hierdoor word je op uw gemak gesteld. Nu zijn we benieuwd om het resultaat te zien.
Superleuke fotoschoot gehad met ons team op verplaatsing. Zowel de telefoongesprekken, de mailing als de fotoshoot zelf verliepen heel vlot. We hadden de foto's ook heel snel ter beschikking. We zijn blij met het resultaat. An mag dat nog eens doen voor ons!
* Warme communicatie en voorbereiding vooraf * Perfect op tijd met een extra attributen om onze beelden te verrijken. * Nam elke seconde te baat om foto's te nemen * Stelde ons geweldig op ons gemak, heel naturelle omgang * Prachtig, ongedwongen resultaat * Prijs-kwaliteit meer dan in verhouding, verwachtingen overtroffen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid