facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor An's crea atelier

An's crea atelier

Info

Even tijd voor jezelf...? Weg van alle drukte...? Je kinderen zich creatief laten uitleven...?
Vanaf nu kan het!

Adres: Cornellekestraat 23, 1820 Steenokkerzeel
Telefoonnummer: 0496449444
Stad: Steenokkerzeel
Route: Cornellekestraat 23
Postcode: 1820


Recensies
Mark verdient 10 sterren. Mark is in 1 woord gewoon geweldig! Wat een belevenis voor de kindjes. Zeer mooie locatie met veel dieren. Onze dochter heeft genoten van haar feestje. Nogmaals bedankt Mark!
Nooit van gehoord,kids al 2x naar feestje geweest. Eigenaars zijn echt met kids bezig. Verschillende diersoorten aanwezig,alsook leuke knutselideeen,veruit goedkoper dan veel alternatieven voor verjaardagsfeestjes en kids waren steeds veruit het meest tevreden over deze plaats
Vriendelijk, leuk, gezellig, hartelijk en attent. Dankjewel @Mark voor het fijne ontspannen kinderfeestje!
Fantastische plaats om je kinderen naartoe te brengen. Super vriendelijke mensen, enorm mooi domein, veel dieren zoals schapen, lammetjes, kippen, kuikentjes, schildpadden, paarden, ezels,...
Ons zoontje beleefde een superleuk kamp. Hele goede organisatie en zeer vriendelijke en aangename mensen! Wij zijn fan !
Communicatie teleurstellend. Website niet up to date, contactformulier 3 keer ingevuld en 2 keer telefonisch contact opgenomen voice mail = geen enkele vorm van feedback.voor verschillende doeleinde-verjaardagsfeest,kamp Beleefde reactie/vraag geplaatst op fb, deze werd verwijderd.
1ste kamp dag voor onze kindjes die zich goed hebben geamuseerd. Ze hebben veel buiten gespeeld en geholpen met het voederen van de diertjes. Ook hadden ze een mooi knutselwerkje gemaakt. Een aanrader, wij komen zeker terug.
Mijn dochter moest er naar een verjaardagfeestje van een klasgenootje. Ze knutselen er leuke dingen. En daarna mogen ze met de konijntjes en de cavia's knuffelen. Er zijn nog verschillende andere dieren die ze mee mogen verzorgen. En daarna nog lekker spelen. En lekkere hotdog gegeten.
Een leuke plaats voor een kinderfeeste te organiseren, goed georganiseerd, gaan zeer goed om met de kinderen. Maar naar mijn gevoel zitten sommige dieren een beetje te klein.
supertoffe boerderij midden in de natuur met heel vriendelijke uitbaters, geen moeite is te veel. fantastisch voor kinderen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar An's crea atelier met het openbaar vervoer


Steenokkerzeel Zonnebos 260 meter
270
503
505
514
515
660
686
Steenokkerzeel Zonnebos 270 meter
270
503
505
514
515
660
686

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid