facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor An Nam

An Nam
Adres: Rue du Cygne 37 , Tournai 7500, BE
Telefoonnummer: 069 23 41 60
Stad: Tournai
Route: Rue du Cygne 37
Postcode: 7500


Openingstijden

Maandag: 11:00-15:00
Maandag: 18:00-21:30
Dinsdag: 11:00-15:00
Dinsdag: 18:00-21:30
Donderdag: 11:00-15:00
Donderdag: 18:00-21:30
Vrijdag: 11:00-15:00


op zoek naar gerelateerd: an nam antwerpen, restaurant an nam antwerpen, an nam pelgrimstraat, an nam sushi antwerpen, an nam tiel, an nam restaurant, an nam antwerpen pelgrimstraat, an nam groupon
Recensies
Gezellige locatie! Canard mode saigon was een heerlijke keuze. Je word bediend met een glimlach.
Ik kreeg de kans om daar met mijn vrouw heen te gaan en kreeg voor een keer te maken met de echte Vietnamese keuken. Mijn enige spijt is dat ik dit etablissement veel te laat heb ontdekt, maar beter laat dan nooit. Ik nam "de drie deuren van geluk" als voorgerecht, het was heerlijk en ik raad iedereen aan om "het Saigon-eiland" te proberen. De service was onberispelijk, we gaan terug.
Ik ken dit restaurant sinds de oprichting zeer goede keuken uit Noord-Vietnam familie welkom om zonder mate aan te bevelen voor liefhebbers van Aziatische smaken 1 straat Vietnamees restaurant in Doornik geopend in de jaren 80 en destijds beoordeeld als 4 van de 5 in de beroemde Gault et Millau-gids in ontdek absoluut voor zijn keuken alles in lichtheid en verfijning een reis elders
Goed eten, nooit teleurgesteld. Maar voor het aantal keren dat ik daar ben geweest, was ik teleurgesteld om te zien hoe ze klanten neerschieten die zich verontschuldigen omdat we hun telefoontjes niet hebben opgenomen, omdat we de telefoon niet bij zich hadden en dat je opneemt. bestelling laat uit. Het was niet professioneel, ik voelde me niet op mijn gemak met het gewicht van je ergernis in het licht van een nutteloze ergernis van mijn kant.
Het beste van Doornik. Ik hou van Aziatische restaurants en heb er verschillende in de regio geprobeerd. Het ligt ver boven de anderen qua kwaliteit en prijs ook al hebben ze onlangs hun prijzen verhoogd, de kwaliteit blijft na 5 jaar hetzelfde.
Altijd een genot! Niet altijd een glimlach maar de service is er. En zelfs beschikbaarheid via facebook tijdens de afhaalperiode i.v.m. covid raad ik aan! gerechten altijd warm bij thuiskomst bij verhuizing naar Frasnes, GENIAL
Onthaald in een zeer warme en familiale sfeer, is dit kleine restaurant een onmisbaar adres voor liefhebbers van Aziatisch eten in Doornik. Groot menu, uitstekende en overvloedige maaltijden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een ongebruikelijke wijnkaart voor een Aziatisch restaurant voorbeeld witte Bourgogne, naast de klassieke Chablis en Aligoté is er St Aubin!!! kortom aan te bevelen Laatste punt: snelle catering!!!
Uitstekend restaurant! Het gekruide rundvlees was gewoon heerlijk, zo lekker, evenals de broodjes, zeer authentiek en vers. Zeer fijne en lekkere keuken voor een zeer schappelijke prijs, een echte aanrader!
Een klein stukje Vietnam in het schilderachtige, charmante Doornik. Een must voor iedereen die hunkert naar de levendige smaken die de Zuidoost-Aziatische keuken te bieden heeft, maar in de hoop de vette zwaarte die je kan belasten, over te slaan. Uitstekende service, uitstekend eten, uitstekende sfeer. Niet te missen!
Heel lang om geserveerd te worden. Gerechten van slechte kwaliteit. Malsheid van varkensvlees - te veel meel en vet bijna geen vlees. Grote zwendel voor langoustines!!! de chef maakt geen onderscheid tussen een langoustine en een garnaal. Dosis het is oplichterij!!! Het zijn 2 verschillende soorten. De prijs is ook niet hetzelfde. Zeer top van onze maaltijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid