facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor An De Baets Bvba

An De Baets Bvba

Info

Kantoor An De Baets bvba staat voor u klaar om op al uw financiële en verzekeringsgerichte vragen een op maat afgesteld antwoord te bieden.

Geschiedenis

Kantoor An De Baets bvba staat voor u klaar om op al uw financiële en verzekeringsgerichte vragen een op maat afgesteld antwoord te bieden.

Adres: Markt 10, 2490 Balen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 014/320359
Stad: Balen
Route: Markt 10
Postcode: 2490


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EuroCollect.eu.en EuroCollect.eu.en 3 km Aanrader! Zaakvoerder is een zeer bekwaam en behulpzaam persoon die van vele markten...
EuroCollect.eu EuroCollect.eu 4 km Aanrader! Zaakvoerder is een zeer bekwaam en behulpzaam persoon die van vele markten...
Xtreme Credit Xtreme Credit 52 km contacter nous pour toute vos besoins financières
Recensies
Goede begeleiding en vriendelijk.Ze maken zonodig tijd voor je vrij!
Zeer professioneel bank en verzekeringskantoor waar men zich direct thuis voelt. An en Wendy volgen steeds zeer nauw en correct je dossier op, zodat het niet" op de lange baan" geschoven wordt. Kortom, het beste bank en verzekeringskantoor in de buurt. Verzekerd vertrouwen!!!Aanrader!!!
Goede service, professioneel advies.
Per 1 juli zijn er ineens nieuwe verzekerings verplichtingen, voor een ieder nieuw in de bouw en zeker voor ons als zelfbouwer. Wendy is er meteen ingedoken en heeeft ons zeer zeer scherpe offertes bezorgd die we meteen actief hebben laten zetten. Zeer vakbekwaam en vooral zeer vriendelijk geholpen met een hart voor onze droom. Eenieder aan te raden!
Voor al uw verzekeringen moet je bij An De Baets zijn. Op en Top service, zij lost elk probleem voor je op en helpt je met heel veel plezier verder!
Heel professioneel verzekeringskantoor met alle kennis van zaken. Sterkste troef dat ze steeds verschillende maatschappijen vergelijken om de beste oplossing voor de klant.
Bedankt voor de hulp om klaarheid te brengen in ons kluwen van verzekeringen dat we lopen hebben én voor het concurentiële aanbod dat jullie gedaan hebben!
Wat een service!!!! Je stelt een vraag, krijgt zeer snel een correct antwoord en ze doen wat ze zeggen! Zeer goede service, zeer goede verzekeringsagente en altijd even vriendelijk!!!
Zeer professionele en vooral vriendelijke aanpak, ze hanteren zeer scherpe tarieven en hebben plezier in hun werk, een fijn kantoor welke ik zeer aanraad.
Schitterende persoonsgebonden service, voor alle diensten prijs-kwaliteit top sparen, beleggen, lenen, verzekeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid