facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AMV

AMV
Adres: Krekelstraat 125 , Izegem 8870, BE
Telefoonnummer: 051 74 88 34
Stad: Izegem
Route: Krekelstraat 125
Postcode: 8870



op zoek naar gerelateerd: Metalen binnendeuren, Stalen accordeondeuren, Stalen harmonicadeuren buiten
Recensies
Juist een dubbele schuifdeur en een enkele schuifdeur geplaatst. Perfecte service, zeer degelijke afwerking. Aan te raden firma om met te werken. Komen al hun beloftes na.
Ik sluit me aan bij de serie van score 5/5. Vanaf het begin was er een vlotte en heldere communicatie. Na korte rondleiding in het atelier en verdere uitleg, hadden we direct een positieve indruk. Het ontwerp van de deur verliep vlot en de tijdslijnen werden gerespecteerd. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit, en worden heel vakkundig en proper geplaatst. Een aanrader!
Ook wij zijn heel tevreden met dit bedrijf alles netjes afgewerkt zoals afgesproken. Bedankt Wauter en je hele team
AMV levert een prima staaltje vakwerk. Wauter luistert naar de wensen van de klant en geeft eerlijke feedback met alle mogelijke opties en details. Heel vriendelijke en vlotte communicatie zowel voor, tijdens als na bestelling. AMV levert kwaliteitsvolle materialen met mooie afwerking en oog voor detail.. Zeker niet onbelangrijk is dat men alles heel proper achterlaat. Absolute aanrader!
Wij stelden voor ons project heel specifieke eisen qua finesse van het design die blijkbaar qua montage wat uitdagender was. Mits een billijke meerprijs hebben we onze droomdeuren toch kunnen realiseren, dank zij het vakmanschap van AMV. Door deze aanpassingen moesten de monteurs drie maal komen ipv van éénmaal en dit is - ook qua timing - supervlot verlopen. Zeker aan te bevelen!
Vlot proces van begin tot einde! Duidelijke uitleg en overzicht van de opties. Vriendelijke communicatie. Perfecte installatie waarbij moeite werd gedaan om het stof te beperken. En het belangrijkste! Een mooi, kwaliteitsvol product!
Dubbele pivoterende smeedijzeren deuren geplaatst. Mooi afgewerkt ! Dienst voor en na verkoop super. Zeker aan te bevelen. Stefaan en Els
Hoogwaardig product, prima advies, correcte leveringstermijn en verzorgde plaatsing. Een aangename ervaring.
Heel tevreden met het resultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid