facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amusivent

Info

Met amusivent is uw feest in goede handen! U kunt bij ons terecht voor professionele discobar, verhuur van licht en geluid en zelfs totaalorganisatie van events!

Geschiedenis

Tenten, feestmaterialen, DJ's, licht, geluid en totaalorganisatie van feesten

Adres: Spiegelstraat 7, 9940 Evergem
Telefoonnummer: +32 (0)9 296 47 50
eb.tnevisuma@ofni
Stad: Evergem
Route: Spiegelstraat 7
Postcode: 9940



op zoek naar gerelateerd: amusivent ertvelde, verhuur feestmateriaal evergem, tentenverhuur sleidinge, tentenverhuur evergem
Recensies
Voor de zoveelste keer samengewerkt met Amusivent, en alweer ongelooflijk tevreden, deze keer voor een ondernemersevent voor 180 ondernemers met Hans Bourlon als gastspreker. Alles klaar tegen afgesproken tijdstip, en ondanks de zware weersomstandigheden die zorgen voor veel achtergrondlawaai in de toonzaal waar de event plaats vond slaagde het team van Amusivent erin om het geluid tijdens de lezing perfect te maken ! Tom & Kenneth... proficiat !
Als is daar tip top in orde
Feest georganiseerd via Amusivent. Professionele en eerlijke aanpak. Vriendelijke bediening. Catering ook heel goed. Zeker en vast een aanrader!
Bij amusivent wordt je altijd goed Ontvangen
Warm ontvangst, originele ideeën en professionele ervaring
De beste vàhun Job he
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid