facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amusementshal Peter-Pan

Amusementshal Peter-Pan

Info

Luna Park Peter Pan is dé locatie voor jong & oud aan zee. Grijpkranen, Bowling,... Bij ons vind je het allemaal ! Tal van prijzen te winnen!

Geschiedenis

Luna Park Peter Pan is dé locatie voor jong & oud aan zee. Grijpkranen,Redemption, Bowling,... Bij ons vind je het allemaal ! Tal van prijzen te winnen!

Adres: Albert I laan 215, 8620 Nieuwpoort-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 058230430
Stad: Nieuwpoort-Bad
Route: Albert I laan 215
Postcode: 8620


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Peter-Pan Nieuwpoort openingsuren, Bowling Nieuwpoort Peter-Pan, Gamehal Nieuwpoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bar Guidon Bar Guidon 340 meter Fijn interieur, eens iets anders dan de drukte op de zeedijk. Fijne klassieke muziek...
Music4You Music4You 5 km Het muzikaal duo Inge en Leslie bezorgt uw vereniging of familiefeest, een prachtige ...
Recensies
We hebben hier 40 euro in gestoken, waar we mini rubiks kubes gekocht, na 2 minuten was het al kapot, nadat we een vuilbak vraagden voor het weg te doen, werden we boos genegeerd
Leuk lunapark, werkt met een soort kaart waar je een speelbedrag op moet zetten. Voor een eenmalig bezoek weinig keuze en men moet zeer veel punten scoren om iets te kunnen inwisselen. Teleurstellend voor kinderen.
Kinder casino ! Effe lekker chille €70,- .. ~7000 punten
Kinderen vonden het geweldig. Voor elk wat wils. Iedereen kan er wel iets doen dat leuk is. Misschien wel eens kijken naar de kalibratie van sommige machines namelijk, Big Bass Wheel en ook bij Monster Drop werden sommige plays niet gegeven door foute detectie van de sensor.
We komen er al 20 jaar. Elk jaar een beetje veranderd, jammer dat de ouderwetse spelen eruit gaan zoals de bowling en dat het echt om het geld gaat en steeds meer elektronische spelen die stuk gaan.
Eigenlijk wel ideaal als het weer eens tegenvalt. De spellen zijn leuk en prijzen ok. Probeer vooral eens de mini-bowling ideaal voor volwassenen en kinderen vanaf 7-8jaar. Jammer dat de mini-bowling niet uitgerust was met gootjes, want dan zouden kleinere kinderen er meer plezier aan beleven. Je moet vooral plezier beleven aan het spelen, want met de waarde van de gewonnen tickets stellen niet veel voor. Ik vond het wel vriendelijk dat het personeel niet moeilijk deed toen we 1000 punten tekort kwamen bij het kiezen van een prijs.
Hadden een super fijne avond met 2 golden tickets in Willy Wonka en 1000 tickets op de bass-wheel. Voor herhaling vatbaar!
Leuk om te vertoeven als het buiten koud is en regent
Werkelijk een schande. 40 euro spelen met muntjes en de kinderen konden nog geen aansteker kiezen met hun 20000 punten. Om van te kotsen hoe men hier toeristen oplicht. Het is overal zo was hun verklaring.....
Google maps gaf aan open te zijn. Heen en weer gereden voor niks vanaf ons vakantie park. Erg jammer dat er niet goed aangegeven wordt dat ze tijdelijk gesloten zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid