facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AMS Cars

AMS Cars

Info

AmsCars is gespecialiseerd in het aan- en verkopen van recente tweedehandswagens. Betrouwbare wagens aan scherpe prijzen! We Sell Quality



"AMS Cars is een bedrijf dat zich specialiseert in de aan- en verkoop van recente Duitse merken. Daarbij wordt er gelet op een lage kilometerstand, volledige onderhoudshistoriek en de vele interessante opties. Alle wagens worden blanco gekeurd en uiterst proper afgeleverd."
Adres: Potaardestraat 70 Unit 15, 2845 Niel (Antwerpen)
Telefoonnummer: 32485900365
Stad: Niel
Route: Potaardestraat 70 Unit 15
Postcode: 2845


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Autoscout, 2dehands
Recensies
Perfect! Super vriendelijk, vlot. Zeer goeie prijs/qualiteit verhouding. Een echte aanrader :
Zeer mooi aanbod,alle wagens zijn niet van nieuw te onderscheiden. Eerlijke prijzen,vlotte afhandeling en zeer lieve mensen. Ik had mij geen betere deal kunnen voorstellen,ook voor de overname van mijn wagen.
Ams cars . Top kerels. Perfecte service, goede afspraken, vriendelijk Correcte afhandeling van zaken Absolute aanrader
Goede service en vriendelijke zaakvoerders.
Vriendelijke mensen en korrekt
Best verkopster
Vertaald door Google 5 sterren zijn niet genoeg om deze mensen te beordelen! prima service, nooit zo een prettige transactie gehad! prima auto en prijs. geen enkel probleem gehad, en om eerlijk te zijn wij waren geen toekomstige klanten. geweldige service in zeer klantvriendelijk. NL: een van de beste autoverkopers in het hele gebied. Een serieus, attent en super polivalent team! we hebben daar met ongekende rust een auto kunnen kopen. Heel eerlijk en zeer professioneel. de prijzen van de voertuigen zijn correct, de kwaliteit van de auto's is meer dan goed en zelfs uitstekend. kortom, ik raad ze iedereen aan die een goede auto wil kopen! Bedankt AMS Cars! Origineel 5 sterren zijn niet genoeg om deze mensen te beordelen! super service, nooit zo een aangename transactie gehad! prima auto en prijs. geen enkel probleem gehad, en om eerlijk te zijn wij waren geen gemakkelijke klanten. super service en zeer klantvriendelijk. FR: un des meilleurs vendeur de voitures qu'il peut y avoir sur tout le territoire. Une equipe serieuse, attentionée et super polivalente! nous avons pu y acheter une voiture avec une tranquilité d'esprit sans precedent. Tres honnetes et tres pro. les prix des vehicules sonts corrects, la qualitée des voitures est plus que bonne et excellente meme. en somme je les recommande tous ceux qui souhaitent acheter une bonne voiture! Merci AMS Cars!
Vertaald door Google Het was perfect, zeer respectvolle en voorzichtige mensen! Origineel It was perfect, very respectful and careful people !
Vertaald door Google Het beste!!! Origineel The best!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid