facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amplifon

Amplifon
""Amplifon is gespecialiseerd in hooroplossingen op maat. U vindt de beste hoortoestellen voor uw persoonlijke hoorsituatie en uw budget. Amplifon biedt u oplossingen zoals de klassieke hoortoestellen, de onzichtbare, de herlaadbare of de mini hoortoestellen. Deze apparaten worden zo vaak als nodig geregeld, zodat ze een echte meerwaarde vormen in het dagelijks leven, zowel voor uw gehoor als voor uw kwaliteit van leven."
Adres: Vindictivelaan 3 (tegenover het stadhuis), 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 059/27.98.80
Stad: Oostende
Route: Vindictivelaan 3 (tegenover het stadhuis)
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Amplifon afspraak maken, Amplifon hoortoestellen, Amplifon of Lapperre, Amplifon klachten, Soorten hoorapparaten Amplifon, Amplifon gebruiksaanwijzing, Amplifon koppelen, Amplifon prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lapperre BE Lapperre BE 541 meter
Recensies
Goede service en heel vriendelijk personeel. Gewoon een aanrader.
Het is duidelijk dat Amplifon niet gespecialiseerd is in oordoppen op maat slaap eerst wordt een afspraak gemaakt, ik had gehoop informatie te krijgen, een voorstel van verschillende mogelijkheden, maar niks was minder waar, de vragen dat me gesteld werd waren om meteen de factuur op te maken, geen enkel informatie over de oordoppen zelf. Dan werd met de grootste moeilijkheid een afdruk gemaakt ik heb naar het schijn een small gehoorgang. 14 dagen later, heb ik zelf contact opgenomen om te weten als ze geleverd waren, ze blijken juist toegekomen te zijn, opnieuw maak ik een afspraak om ze op te halen met als bedoeling informatie te krijgen en ze te passen, ze werden me gewoon in de wachtzaal gegeven, ik kon ze met geen mogelijkheid in brengen, de dame wel zeer vriendelijk gaf me de raad om thuis verder te proberen. Thuis lukt het ook niet, ze zijn duidelijk te groot, ik hoor nog prima de straat lawaai, de wagen enz... Ik had verwacht dat op maat betekent dat ze perfect passen en ook de mogelijkheid om de demping te kiezen, ik ben zwaar teleurgesteld. De audioloog was zeer vriendelijk maar tot mijn spijt kon ze me niet correct helpen.
Correcte en goede uitleg gekregen. Vriendelijk personeel. Nuttig like
Omdat mijn schoonmoeder er echt goed geholpen werd door hun medewerkster. Zijn was zeer attent en heel geduldig. Daarvoor alleen al zijn ze aan te raden. Uiteraard ga je voor de hoorapparaten die van hoogstaande kwaliteit zijn.
Super vriendelijk en behulpzaam personeel!
Vriendelijk onthaal entrusting duidelijke informatie
zeer vriendelijke en vlugge bediening
Vakkundig en vriendelijk.
Audioloog met veel kennis
Zeer vriendelijk en bekwaam personeel en geweldige behandeling van mijn probleem, kan ik ten zeerste aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid