facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ampe fietsen Torhout

Ampe fietsen Torhout

Info

Geschiedenis

We hechten er zeer veel belang aan om een zo gevarieerd mogelijk assortiment aan te bieden. Van fietsen tot kledij, in verschillende prijsklassen, maar steeds de beste kwaliteit.

Nogmaals willen wij hier onze service benadrukken. We maken gebruik van een uitgebreide, recent vernieuwde werkplaats waar dagelijks heel wat fietsen hersteld worden. Onze vakmannen beschikken over de nodige ervaring en opleidingen. Zoals:
· Shimano Service Center
· Campagnolo Service
· Rock Shox (verende vorken)
· Magura (olieremsystemen)

We bieden u ook een ruim gamma aan eigen fabricatie en montage:
Handmade raceframes en Trekking frames
fietsmaten worden bij ons opgemeten met Bioracer (Bike Fitting Systems)
a la carte gemonteerd met de gewenste onderdelen. Het verkoopteam in de winkel staat ook altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen bij uw aankoop.

Zoals u wel merkt bent U voor ons van heel grote waarde. We hechten dan ook groot belang aan uw mening. Heeft u een opmerking, maar vindt u dit vervelend om ons te vertellen? U Kunt ons vanaf heden ook bereiken via de link naar contact waar een formulier met uw opmerkingen en/of vragen ingevuld kan worden.

We houden u ook graag op de hoogte via onze maandelijkse nieuwsbrief.

Kortom: kwaliteit is alvast een van onze sterkste punten!

Adres: hofstraat 1-7, 8820 Torhout
Telefoonnummer: 050220455
Stad: Torhout
Route: hofstraat 1-7
Postcode: 8820



op zoek naar gerelateerd: Ampe Torhout Facebook, Fietsenwinkel Torhout, Cool Electro Cycles, Cool Electro Cycles Torhout, Fietsen Veldegem, Fietsen Waregem, Elektrische fiets Torhout, Fietsen be
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietsen Vincent Debacker Fietsen Vincent Debacker 1 km Prima service wa nodig is me ne coureur in huis
Recensies
Kader was gebroken van koerstfiets, binnen de week was die hersteld! Waren zelf rapper met hun mail dat het gefixed was, dan dat ik om info kon vragen wanneer ik een belletje gaf wat status was.
Bij overname van Cool Electro Cycles Correcte afhandeling van herstelling Connondalel MTB De twee nieuwe jonge uitbaters zijn vriendelijk Behulpzaam en zieken oplossingen en geven mooie feedback
Perfecte service! Vriendelijk met de nodige informatie voor uw aankoop.
Wat een aanbod. 1000 fietsen .. ongelooflijk
Te veel aan fietsen maar zag er oké uit
Goeie service en mooi aanbod
Het zijn boeven, ik heb ze mijn fiets gegeven en ze hebben 10 euro meegenomen zonder hem te repareren.
Eerste gratis onderhoud van mijn koers velo
Topservice met groot aanbod
Prachtige winkel.Super en eerlijk advies over hun fietsen.Super kwaliteit. Prachtige fiets gekocht.Mooie kledij en schoenen erbij.Alles tot in de puntjes verzorgd.Mensen die kwaliteit willen en nazorg van hun fiets moeten bij Ampe zijn.Zeker ook voor hun lekkere koffie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid