facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AmiVita

AmiVita

Info

AmiVita - Voedingsdeskundige - Begeleiding en coaching van kinderen en volwassenen naar een gezond(er) eet- en leefpatroon.

Geschiedenis

Advies over voeding en gezondheid
Gewichtsbeheersing



"AmiVita - Diëtiste - Behandeling van o.a. over- en ondergewicht, emo-eten, voedingsallergieën en -intoleranties, prikkelbare darmsyndroom FODMAP ..."
Adres:
Telefoonnummer: 0470 012 666
Stad: Serskamp


Recensies
dankzij de hulp van Els Leroux, en haar goede aanpak, al heel wat beter in mijn vel. 2 foto's voor en 1 foto nu tonen een wereld van verschil. Ik eet nog altijd wat ik graag eet, maar veel bewuster en heb nu ook begrepen dat je lichaam op zoveel meer reageert dan enkel maar voedsel, alles gaat hand in hand. stress, slaap, juiste voeding, sport, ... dank je wel dat ik de beste versie van mezelf terug aan het worden ben, dankzij zachte maar duidelijk heel goede aanpak!
Dankzij Els werd heel snel duidelijk dat mijn jarenlange buikpijnklachten te wijten waren aan het Prikkelbare Darm Syndroom. Onder haar begeleiding ben ik dan gestart met het FODMAP dieet. Na enkele dagen waren de buikpijnklachten al verdwenen. Na het doorlopen van het volledige traject weet ik nu heel duidelijk welke voedingsmiddelen mijn triggers zijn. Nu is het voor mij heel duidelijk welke voeding te vermijden om de klachten tot een minimum te beperken. Els heeft me tal van recepten bezorgd zodat lekker koken toch nog mogelijk blijft. Professioneel, heel duidelijke informatie, goede opvolging en heel vriendelijk. Bedankt.
Bedankt voor de goede begeleiding van mij en mijn vriend. Realistisch en heel goede tips gekregen !
Dankzij het advies en begeleiding van Els@AmiVita heb ik mijn vroegere slechte eetgewoontes kunnen wijzigen naar een gezonder patroon. Stap voor stap werden het ontbijt, lunch en avondmaal doorgelicht en kreeg ik advies aangaande de hoeveelheden en wat wel en niet te eten/drinken alsook vele voorbeelden welke producten met nutri-score A ik kon gebruiken en waar te kopen. Deze tips hebben ertoe geleid dat ik via deze gezondere levensstijl mijn gewicht onder controle heb. Bedankt voor de voortreffelijke coaching!
Els heeft me met haar deskundige begeleiding uitstekend bijgestaan in het FODMAP dieet op weg naar rustige darmen. Haar ervaring, kennis en tips hebben ervoor gezorgd dat ik nu perfect weet welke voedingsmiddelen mijn darmen goed verdragen en welke niet. Ik heb mijn gemoedsrust teruggekregen door Els en ik beveel ze dan ook graag aan als je de diagnose van het prikkelbare darm syndroom hebt gekregen.
Els gaf ons op een heel bemoedigende én deskundige manier tips hoe we gezonder kunnen leven. we volgden een traject van een vijftal afspraken en telkens was ze terdege voorbereid met een voor ons specifieke vraag. dankjewel hiervoor! echt een aanrader!!!
"Ik vond de lezing interessant en op een aangename manier gegeven. Het bracht nieuwe inzichten bij, zaken waar ik nog niet had bij stilgestaan, of ronduit niet wist." Review door Hilde, een bestuurslid van Ferm.
Zeer vriendelijke dame die de tijd neemt om naar je verhaal te luisteren. Ze zoekt samen met jou naar een passende oplossing met een gezonde levensstijl en eetgewoontes als resultaat.
Els weet waarover ze spreekt. Ze heeft duidelijk veel onderzoek gedaan alvorens advies te geven. Daarnaast is ze supervriendelijk en luistert ze naar jouw hulpvraag!
Uitstekende en gewaardeerde infoavond over gezonde darmen Wij hebben er heel veel bijgeleerd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid