facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amitié

Amitié
Adres: Maasstraat 55, 3640 Kinrooi
Telefoonnummer: 0477347273
Stad: Kinrooi
Route: Maasstraat 55
Postcode: 3640


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30
Vrijdag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Amitié restaurant, Hotel amitie, Didier De Grave, B&B Kinrooi, Restaurant Bree, Restaurant Neeroeteren, 'T TEGELHUUSKE kinrooi, Maasstraat 55 Kinrooi
Recensies
Heerlijk divers 4 gangen diner gehad, in een super karaktervolle, charmante en gezellige zaak. Door het beperkt aantal tafels krijg je alle aandacht van de erg vriendelijke en attente eigenaren. Ook de chef komt nog even langs, wat bijdraagt aan de ervaring. Al met al, topavond om nog een keer over te doen!
Net over de grens in het Belgische Ophoven tussen Weert en Roermond, bevindt zich Restaurant / B&B Amitié. Dit is een schitterend gerestaureerd, monumentaal voormalig burgemeesters huis, op loopafstand van de oude Maas. Afgelopen vrijdag hebben wij, 12 Nederlandse fijnproevers, hier mogen genieten van de prachtige en smaakvolle culinaire hoogstandjes van chef-kok Yves. De aangeboden wijnen vormden een bijzonder smaakvolle aanvulling bij elk van de vijf gangen. De overnachting in de sfeervolle kamers was al even aangenaam. Complimenten! Annemie, Didier en Gipsy de Grave en natuurlijk chef-kok Yves, heel erg bedankt voor deze culinaire verwennerij.
Amitié is een prachtige gerenoveerd pand op een idyllische plaats. Vanaf het moment dat je plaats neemt op de binnenkoer waan je jezelf in Zuid Frankrijk en voel je de rust en kalmte die de omgeving uitstraalt. De eigenaars versterken dit gevoel nog meer met hun ongedwongen gastvrijheid. In hun restaurant met Gault&Millau 13.5 presenteert de jonge chef zeer verfijnde gerechten. Zeker een aanrader om tijdens het verblijf te reserveren. Een top B&B !
Heerlijk eten in een gezellige ongedwongen sfeer. Leuk etablissement! Met oog voor detail ingericht, de gerechten worden met de nodige zorg gepresenteerd door een chef die het hart voor koken op de goede plek heeft zitten. Je voelt je er mede door de bediening aan tafel direct kind aan huis.
Wat een topervaring. Veel succes in de toekomst.Service: 5/5
Super gezellig restaurant met beperkt aantal plaatsen wat het heel knus en huiselijk maakt. Er hangt een heel gemoedelijke sfeer door de gastvrouw en gastheer. Het eten was heel lekker met verschillende verassende combinatie.
Geweldig mooie plek, het hotel is schoon en de kamers zijn mooi. Het ontbijt was voortreffelijk. En wat een vriendelijke hoteliers. Helaas was het restaurant al vol geboekt. En hebben wij niet kunnen genieten van het restaurant. Maar de suggestie van de Gastvrouw voor de restaurants de Smaakkamer Lavendel en restaurant Bienvenue in Maaseik waren zeker een bezoekje waard. Nogmaals dank voor de uitstekende service en de gastvrijheid. Keep it up next time reserveren wij gelijk voor het restaurant.
Pure verwennerij. Buiten gezeten. Alles even lekker en culinair. Bij het menu werden nog allerlei tussengerechtjes geserveerd. Ik wilde een gang overslaan omdat ik geen kreeft lust. Er werd een alternatief aangeboden.
Wat een bijzondere parel in Limburg! Vanaf de ontvangst tot ons vertrek werden we verwend. Het pand en tuin is adembenemend. De ommuurde aangelegde tuin, terras en cosy-corner brengen een Zuiders gevoel. De oude burgemeesterwoning is tot in de puntjes verbouwd met authentieke materialen en accenten. Het aanpalende restaurant en tuinterras maken het af om van een zomer diner te genieten. De zeer vriendelijke service van iedereen maken het af. Al snel volgt een rustgevend & familiair verblijf. Aanpalende grote parking is een enorme troef. Makkelijker kan niet. Restaurant van top niveau. Chef doet wonderen met seizoensingrediënten. Suggesties en a-la-carte gerechten komen zeer verzorgd op tafel. Dankzij Amitié hebben wij een zeer leuk 4daags verblijf gehad. Doe zo voort! Special greets aan Pernod : T & I uit Lier.
Wij hebben een top verblijf gehad in amitie , kamer was dik in orde , ruim , kinderen konden apart slapen en alles was netjes . Ontbijt was verzorgd , de eigenaren vriendelijk . En tot slot het eten was hemels . Ik kan deze b&b alleen maar aanraden , Alles om een goeie vakantie te hebben was aanwezig .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid