facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amelot Properties

Info

Actif sur Bruxelles et le Brabant Wallon, je me tiens à votre entière disposition pour mener vos projets immobiliers à bien!

Geschiedenis

Actif sur Bruxelles et le Brabant Wallon, je me tiens dés à présent à votre entière disposition pour mener vos projets immobiliers à bien !

- Conseils - Vente - Location - Home Staging - Expertise -



"« L’écoute, la confiance et le respect » sont les mots clés du gérant Alexis Amelot qui se fait un point d’honneur de construire une relation durable avec ses clients. Véritable partenaire, il assure un accompagnement de A à Z, depuis l’estimation gratuite jusqu’à la signature de l’acte ou du bail. Grâce notamment aux nouvelles technologies photos HDR, drône, visite virtuelle, Home Staging virtuel,…, Amelot Properties propose plus d’une vingtaine de services différents pour valoriser chaque bien en portefeuille.Sa mission: "offrir un service à la pointe en s’adaptant aux besoins et spécificités de chaque client avec comme principal objectif sa satisfaction"."
Adres:
Telefoonnummer: +3228971937
Stad: Limal



op zoek naar gerelateerd: Agence immobilière à Rixensart Amelot Properties, Agence immobilière Rixensart, Agence immobilière Genval, Agence immobilière Wavre, Agence immobilière Brabant Wallon, Agence immobilière Ottignies, Agence immobilière Limal, Agence immobilière La Hulpe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ALTIS immobilière ALTIS immobilière 878 meter Verschillende operaties uitgevoerd onder begeleiding van het Altis-team: professionee...
Recensies
Vanaf het eerste contact voelen we ons een zeer vriendelijke persoon, attent op onze behoeften en goed advies om ons te begeleiden bij onze zoektocht. In onze aanpak kon de heer Amelot ons geruststellen op verschillende aspecten, met een groot gevoel voor humor dat geruststelt op deze belangrijke momenten die de aankoop van een woning zijn. Zeer goed ondersteund door zijn secretariaat en vooral mevrouw Maud. Service en professionaliteit zijn hun sterke punten. Alvast bedankt in afwachting van de uitkomst van het dossier, waarvan we hopen dat die vlot zal verlopen.
Met dank aan Makelaardij Ameloot. Een team dat echte diensten aanbiedt. Aandachtig luisteren naar de wensen van verkopers/kopers. Professioneel werken op basis van beschikbaarheid, ondersteuning en gedegen advies. Een makelaarskantoor dat wij aanbevelen!
We waardeerden vooral de zeer goede opvolging, duidelijk, snel en ook nog eens heel vriendelijk. Als u een serieus en efficiënt bureau nodig heeft, kunnen wij u alleen Amelot Properties adviseren.
Vanaf het begin voelde ik een verschil met dit makelaarskantoor. Een gevoel van vertrouwen dat in de loop van de tijd alleen maar is bevestigd: bevestiging van een zeer vriendelijke ontmoeting van de secretaris & appartementbezoek gevuld met menselijke warmte en wijze raad van de heer Amelot. Voor mijn eerste aankoop van een appartement een grote stap in het leven!, had ik niet beter kunnen hopen. Ik werd vergezeld door mensen met diepe integriteit, die van hun werk houden en voor wie een kwaliteitsvolle klantrelatie vanzelfsprekend lijkt. Veel succes aan "Rixensart Amelot Properties" en zijn hele team.
We hadden een uitstekend contact met de makelaar: Agathe. Ze beheerde het dossier op een professionele en vriendelijke manier. Ik beveel haar en het bureau voor 100% aan.
Wat een plezier om met Amelot Properties te werken! Professionaliteit en veel vriendelijkheid. De bovenkant van de bovenkant. Nogmaals bedankt !
Ik raad dit bureau ten zeerste aan, ik heb 3 keer met Alexis Amelot mogen werken en elke keer helemaal tevreden! Beschikbaar, luisteren naar zijn klant, goed advies en super investeert!
Een bureau met een onvergelijkbaar onthaal bij de agentschappen van Waals-Brabant en het is kostbaar!! Je moet de deur durven duwen en niet aarzelen, meneer Melot is zeer attent. Aarzel geen moment om daarheen te gaan.
We waren zeer tevreden over de heer Amelot voor de zeer snelle verkoop van ons huis. Zeer professioneel, beschikbaar, attent, efficiënt, dit alles met een goed humeur en humor. Goed casemanagement van begin tot eind. Wij bevelen Amelot Properties zonder aarzeling aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid