facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amelio kinesitherapie

Amelio kinesitherapie

Info

Kinesitherapeut Marijn Vanbuel

Geschiedenis

Marijn Vanbuel

° Kinesitherapie
° Sportkinesitherapie
° Revalidatie

Specialisaties:
° Dry needling
° 4xT methode

Adres: weg naar opoeteren 44, 3660 Opglabbeek
Telefoonnummer: 089216286
Stad: Opglabbeek
Route: weg naar opoeteren 44
Postcode: 3660



op zoek naar gerelateerd: Kinesist Oudsbergen
Recensies
Heel tevreden over Amelio. Ik heb mijn enkel gebroken na een val met de motor, vlot geholpen en keer na keer ging het beter. Door met hun te praten en te vertellen over mijn migraine zijn ze uiteindelijk hierop verder gegaan en daar wordt ik nog steeds in ondersteund. Met behulp van sessies en supplementen merk ik echt wel een verschil! Amelio-team, jullie zijn toppers!
Wat een top kliniek! Marijn doet zijn werk onwerkelijk goed. Bij iedere behandeling voel je al een hele verbetering. Dit is zeker een aanrader. Dank je wel voor je inzet en top service beste Marijn, een betere kinesist zou ik mij niet kunnen voorstellen
Ik ben zeer verrast door de manier van aanpak van deze praktijk. Na 3 sessies was mijn probleem van de baan. Maar nog belangrijker! De oorzaak van het probleem werd aangepakt. Hoewel ik in het begin een beetje verbijsterd was over de uitgevoerde behandeling, bleek alles uiteindelijk in de plooi te vallen. De vraagstelling van de behandelaar, de plaatsen waar ik onder handen werd genomen, de symptomen, etc. Echt een aanrader!
Ik ben na 10 jaar kiné volgen over gegaan na amelio aangezien ik toch niet het gevoel had dat ik juist werd behandeld. Bij Amelio luisteren ze elke sessie, waar heb je last, hoe is het de afgelopen week geweest. Ze bekijken niet alleen het fysieke aspect, ze bekijken het totale plaatje dus lichaam en geest. Want sommige klachten komen van emoties en trauma uit het verleden. Ook heeft Marijn mij aanbevolen om lichttherapie te doen omdat ik altijd nachtdienst heb en dit heeft mij geholpen en denkt actief mee wat ik thuis kan doen om bepaalde klachten te verminderen. Nu loop ik elke sessie na buiten met verminderde pijnklachten, supplementen en tips! Dus zeker de moeite waard!
Na 1 sessie al direct een immense verbetering. Zeer tevreden met hun nieuwetijdse manier van werken. Een mooi voorbeeld dat het niet lang hoeft te duren voor verbetering van een klacht die al maanden heel prominent aanwezig was. Dankjewel voor de doeltreffende en snelle hulp.
Ik ben hier terecht gekomen omdat ik erg veel problemen had met slapen, en ik dit op een natuurlijke manier wou oplossen geen slaap pillen Na enkele sessies, en uitzoeken waar het probleem zat kan ik nu terug goed slapen. Ik ben dan ook erg blij met het resultaat!
Ik wil graag Team Amelio in de kijker zetten! Jarenlang heb ik al last van nek/schouderklachten, verschillende kinesisten en osteopathie geprobeerd, zelfs al bij een neurochirurg in behandeling geweest, telkens komen de klachten terug. Nu mijn 9 beurten bij Amelio zijn opgebruikt, voel ik me een heel ander mens! Marijn ging op zoek naar de onderliggende oorzaak, in plaats van alleen maar de symptomen te behandelen. Blijkbaar heb ik heel veel last van jarenlange emoties die vast zitten en zich uiten via mijn nek/schouder. Marijn tikt ze zonder moeite er gewoon uit, ik voel me als nieuw en heb weer bakken meer energie! In samenwerking met Iris, coaching en energetische therapie, was dit voor mij echt een eye-opener! Ik raad Team Amelio dan ook aan iedereen aan! Bedankt Marijn, Karel en Iris voor jullie goede zorgen!
Na gefaalde pogingen bij een psycholoog kwam ik bij Iris terecht. Een hele verademing. Ze luistert naar me, geeft feedback en adhv oefeningen leer ik mezelf beter kennen. Echt wat ik nodig heb. Dankzij haar vind ik eindelijk meer mentale rust in deze hectische wereld. Zeker een aanrader.
Super goed , niemand kon mijn man helpen , zelfs de pijnkliniek niet maar Marijn de tovenaar heeft het opgelost we zijn dan ook super blij met het Amelio team Dank u wel
3 maanden in behandeling na verkeersongeval. Gaat goed, vooruitzichten zijn mooi. Ik ben tevreden ! Aanrader !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid