facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amelhof Bed & Breakfast

Amelhof Bed & Breakfast
Adres: Amelgemstraat 3 , Meise 1860, BE
Telefoonnummer: 0477 73 06 90
Stad: Meise
Route: Amelgemstraat 3
Postcode: 1860



op zoek naar gerelateerd: B&B Meise, Amelgemstraat 3 1860 Meise, B&B Wolvertem, B&B Den Biesthoek, B&B Grimbergen, B&B Merchtem, Time to Escape Meise, B&B hippodroom
Recensies
Is een mooie plek en de kamers zijn ook mooi alleen er is niks persoonlijks aan de B&B,alles werkt met codes.Er is niemand die je komt verwelkomen.Wij hadden geen ontbijt erbij gepakt,wie betaald er €25 pp voor ontbijt‍.het ontbijt is ook met €8 pp omhoog gegaan in 4 maanden tijdWij hadden zelf ontbijt meegenomen en op de kamer gegeten,wel even bordjes en bestek in de keuken pakken.
B&B volledig afgehuurd voor 20 vrouwen: locatie was daar perfect voor. Iedereen was vol lof. Heel mooie kamers. Lekker ontbijt en koffie. Heel vriendelijk. We hadden Meenoi Thaise homecooking ook laten komen koken: echte aanrader.Kamers: 5/5
Een fantastische B&B met een uitzonderlijke ligging en voor wie zonden begaan heeft kan onmiddellijk in de privé-kapel een gebedje aan doen. De ervaring van de overnachtingen heb ik uit de mond van de mensen die we er te slapen gelegd hebben maar die waren unaniem positief zowel op vlak van onthaal, kamers als ontbijt. In ieder geval ook een schitterend locatie om iets te organiseren in de mooie zaal die ze ter beschikking hebben. Parkeren kan gemakkelijk aan het kerkhof eventueel een shuttle voorzien. Goede ruimte om met een traiteur naar keuze te werken. Wij deden er een wijndegustatie voor Vino Degusto uit Wolvertem. Alle bezoekers waren ook vol lof over deze plaats.
Heel knappe B&B! Zeer netjes, verzorgd ontbijt en vriendelijke gastvrouw. Wij huurden de volledige B&B met enkele vriendinnen, zo was het een vakantiehuisje met service. Echt genieten! Veerle hielp ons met het organiseren van verschillende activiteiten en ’s avonds konden wij zelfs een traiteur ter plaatse laten komen voor een schappelijke prijs. Zeker te boeken. Een aanrader voor iedereen!
Voorafgaand aan onze aankomst kregen we een code via sms, dit zorgde voor een gevoel gevoel van vrijheid, want we kunnen aankomen hoe het past in onze planning. Amelhof is heel stijlvol ingericht. Het bad op de kamer is echt een meerwaarde voor een ontspannend weekend weg. Het ontbijt was uitgebreid en verzorgd. Bedankt, Veerle, voor dit aangename verblijf.
We genoten van deze prachtige B&B in een uitzonderlijk mooi & rustig kader. Zeer sfeervolle kamer en badkamer, comfortabel ingericht. Na een verzorgd ontbijt maakten we een daguitstap naar Brussel om nadien in de omgeving van de B&B de natuur te ontdekken. Bedankt voor de hartelijke ontvangst!
Vriendelijk onthaal, relaxerende wellness, propere en lichte kamer, heerlijk ontbijt en pittoreske omgeving. Niks dan goeds!Kamers: 5/5
Prachtig gebouw met een combinatie van het oude en het moderne. De kamers zijn super proper met een gezellige sfeer. Alles is aanwezig zowel douchegel als haardroger. We hebben genoten van een heerlijk ontbijt en een toffe bediening. Zeker een toppertje!!!
Een fijne B&B gelegen in een prachtige,rustige omgeving . Netjes, veel ruimte . Lekker ontbijt ,ruime keuze met enkele streekproducten. Een aanrader.
Een heel gezellige en charmante B&B met ruime kamers, bedden waar je in weg dommelt, luxueuze badkamer en een heerlijk ontbijt, vers bereid door Veerle, één van de gastvrouwen. Bovendien is het Amelhof prachtig gelegen, tussen velden met zicht op onze Europese hoofdstad! We kwamen hier helemaal tot rust na onze drukke werkweek. We komen zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid