facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ambrosius

Ambrosius

Info

Great Wines and Fabulous Whisky's https://www.ambrosiusshop.be/

Geschiedenis

Ambrosius is sinds 1953 één van de meest actieve wijnhandels van de regio. Sinds een tiental jaar hebben we ook een stevige reputatie als Whiskyspecialist. Met meer dan 450 wijnreferenties en meer dan 1000 referenties in Whisky, Rum en andere alcoholische specialiteiten is een bezoek aan onze zaak steeds opnieuw een belevenis. Tevens hebben we een "Wine-Club" en een "Whisky-club" waar we de leden op een aangename en ontspannen manier wegwijs maken in onze boeiende wereld...
Depuis 1953 Ambrosius est un des cavistes les plus réputés de la côte. Depuis une bonne dizaines d’années nous sommes passionnés par le whisky de malt et d’autres spiritueux de qualité. Avec plus de 450 références en vins et plus de mille whiskies, rhum et autres spécialités, la visite de notre boutique est toujours une aventure pleine de découvertes… Nous vous proposons également un club de vins et un club de whisky, où nos membres se réunissent avec passion autour de bonnes bouteilles

Adres: zeelaan 228, 8670 Koksijde
Telefoonnummer: 003258521753
Stad: Koksijde
Route: zeelaan 228
Postcode: 8670


Recensies
Als je hier je gading niet kan vinden, zal je ergens anders zeker niet vinden. Grote selectie wijnen en spirits. Het personeel kent de producten en kan je aanbevelingen doen als je twijfelt.
Ik vind dat er meer dan keuze genoeg is voor een redelijke prijs
Heel ruim assortiment wijnen en sterke dranken. Prachtige winkel.
Grote keuze whisky mijn smaak ook veel wijn. Vriendelijke bediening maar aan de dure kant.
Was verbaasd vandaag dat er zo weinig volk aanwezig was , dus ze hadden tijd en ben naar hun keldertje geweest met zeer goede wijnen .
Top zaak met heerlijke wijnen en whisky's. Goede bediening, heerlijke sfeer en aangename prijzen.
Vinarchist : Of het nu voor een aperitief, het stillen van een klein jongetje, een dinertje of een whisky proeverij is ... alle producten zijn van top kwaliteit. Super vriendelijke bediening met veel vakkennis. Gezelligheid troef in centrum Koksijde. En alle dranken die ze aanbieden kunnen in de naastgelegen winkel Ambrosius aangekocht worden. Niet vergeten binnen te springen. Een echte aanrader.
Om te beginnen; een prachtig pand en een zeer uitgebreide drankenkeuze 200+ whiskeys, 80+ Rums, etc. De bediening was erg vriendelijk en behulpzaam. Een gezellige babbel is altijd mooi meegenomen en de verkopers kennen hun producten door en door. De degustatiekamer is erg stijlvol ingericht; ideaal om met enkele vrienden en vriendinnen een proeverij te organiseren terwijl je bijleert over het product zelf. We hebben ook een flesje wijn gekocht dat zeer erg in de smaak viel. Productkennis, goede klantenbediening, vriendelijkheid en gezelligheid en tot slot professionalisme en oog voor detail; dit wordt mijn nieuwe stek als ik nog eens een leuk flesje rum wil aanschaffen.
Vaste uitstap wanneer we in koksijde op bezoek zijn. Altijd top onthaal en de gepaste uitleg om met een ideale fles terug naar huis te keren. Nederlands, Frans, Engels,... Topservice en topkwaliteit!
Een Top Team ontvangt je op een Top locatie. Dit is de ideale plaats als je eens "iets anders" wil proberen. Je wordt onmiddellijk ontvangen in een aangenaam kader, met vriendelijke gastheren en dames! met zeer goede kennis van zaken. Toffe combinaties en ontdekkingen in een aangename sfeer! Dit is een smaakparadijs voor wie van lekkere wijn en dranken houdt, met eventueel tussendoor een klein hapje kaas of charcuterie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid