facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ambassify

Info

What every business needs these days are satisfied, vocal customers. Those who are willing to spread the word about your brand online and encourage purchasing decisions in others. That's where Ambassify with its advocate marketing solution comes in.

Geschiedenis

Ambassify offers brands advocate marketing software that mobilizes their satisfied, vocal customers to continuously generate positive word-of-mouth both online and offline.

Our advocate marketing solution automates and streamlines routine tasks in an advocate marketing program. Automating these tasks allows marketers to focus on other areas that require their attention.

Learn more at: https://www.ambassify.com/



"Ambassify is your platform of choice to implement Advocacy in your organization. Amplify your sales, recruitment, branding, and overall online presence on Social Media by actively involving the most valuable marketing resource you have: your employees, customers, and partners.Streamline content creation and Social Media distribution, engage your Ambassadors with a variety of campaigns and track the results within our platform to gain large-scale visibility.Our features? Verified Social & Video Sharing, Polling, Voting, Announcements, Referral & Affiliate campaigns, Feedback gathering, NPS scoring, and many more.What else? You can enhance your online community and stimulate even more engagement by opting in on reward gamification and our"
Adres: Tervantstraat 2B, 3583 Beringen
Telefoonnummer: 0032496250947
Stad: Beringen
Route: Tervantstraat 2B
Postcode: 3583


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Ambassify help, Employee advocacy, Ambassify Blog, Social Seeder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Best-IT Best-IT 4 km Goede service
Recensies
Een gedreven team dat er de klant op de eerste plaats zet! Ambassify is dé tool om in te schakelen als je met je bedrijf en collega's succes wil boeken met je Social Media activiteiten ! Een "Must-Have" tool voor elk bedrijf !
Dé oplossing voor advocacy en communitymarketing
Ambassify, gastvrij, vriendelijk, leuke sfeer en nuttig werk
Ambassify is de ideale marketingtool om meer aandacht te krijgen op social media maar ook om je medewerkers om meningen en suggesties te vragen. Het is een zeer gebruiksvriendelijk platform, iedereen kan het gebruiken zonder intensieve training. Ambassify maakt van uw medewerkers ambassadeurs. Daarnaast deelt het Ambassify-team ideeën van andere klanten, wat inspiratie geeft en het gebruik van het systeem mogelijk maakt. Shout out naar het ondersteuningsteam! Hulp is vrijwel onmiddellijk, ze helpen bij het kiezen van de meest geschikte campagne, nemen nieuwe ideeën van hun gebruikers mee in de verdere ontwikkeling van het platform, kondigen regelmatig nieuwe functies aan, enzovoort.
Nu we Ambassify nu een aantal maanden gebruiken, hebben we de band met onze community enorm vergroot. We kunnen onze gemeenschap nu prikkels bieden in ruil voor het verspreiden van mond-tot-mondreclame op een gemakkelijke en autonome manier. Als een crypto-gerichte financiële app waar mond-tot-mondreclame super belangrijk is, is Ambassify op dit gebied een grote hulp geweest. De betrokkenheid van sociale media is meer dan verdubbeld in de afgelopen 3 maanden van het gebruik van de software en het heeft ook andere soorten campagnes geholpen, zoals marktonderzoek, het genereren van ideeën en door gebruikers gegenereerde inhoud.
Ambassify is een geweldig product. Het is gemakkelijk te gebruiken, eenvoudig, intuïtief. We gebruiken Ambassify om meer interne betrokkenheid te genereren, hen te betrekken bij verschillende projecten en beslissingen, en om van onze medewerkers ambassadeurs te maken. Tot nu toe heeft de software ons goed gediend: we hebben een interne community in onze organisatie gecreëerd en zijn erin geslaagd om te profiteren van de verschillende unieke campagnes die mogelijk zijn op het platform — vragen om feedback, meningen, inhoudsaanbevelingen, suggesties of ideeën, enz. We kunnen altijd rekenen op de hulp van het Customer team.
Wat ik het meest waardeer aan Ambassify, is hun steun. Hulp is vrijwel onmiddellijk en als het probleem wat meer tijd nodig heeft om erachter te komen, zullen ze u regelmatig op de hoogte houden. Het platform zelf is erg intuïtief waardoor het niet alleen prettig werken is, maar ook snel. Hierdoor kunnen we campagnes in een oogwenk lanceren, direct na vergaderingen of wanneer urgentie essentieel is. Ook kunnen we dankzij de rapportage echt zien hoeveel mensen we bereiken via onze ambassadeurs, waardoor de naamsbekendheid meer voelbaar wordt. Over het algemeen denk ik dat Ambassify een geweldig platform voor ons is, vooral omdat we veel gedecentraliseerde teams hebben die we moeiteloos op de hoogte kunnen houden.
Ambassify is een geweldige manier om te communiceren met uw favoriete publiek. Ze bieden een uitstekende service wanneer je hulp nodig hebt, maar zorgen er ook voor dat het platform en de backend voor iedereen uiterst gebruiksvriendelijk zijn. Het platform zelf is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk, wat het een geweldige tool maakt die iedereen kan gebruiken zonder intensieve training of ervaring met de software. Zoals ik al zei, de backend is duidelijk en intuïtief te gebruiken voor iedereen, wat blijk geeft van toewijding om een ​​tool te creëren die iedereen kan gebruiken en waar iedereen van kan profiteren. Het werkt niet alleen technisch heel goed, maar het is ook bestudeerd en gemaakt voor de gemiddelde gebruiker die dingen nodig heeft die eenvoudig, direct en efficiënt moeten zijn. Het feit dat het zo gebruiksvriendelijk is, stelt iedereen in staat om dingen snel en efficiënt voor elkaar te krijgen en zorgt uiteindelijk voor geweldige resultaten. Ik zou zeggen dat onze beste ervaring met Ambassify de klantenondersteuning was, die altijd erg behulpzaam en responsief is. Al onze vragen en twijfels worden snel en professioneel beantwoord door het team, met regelmatige updates en grote zorg. Eersteklas kwaliteit en uitstekende service inderdaad!
Met Ambassify kunnen we de pleitbezorgers van ons bedrijf snel en efficiënt bereiken met nieuwe inhoud, of deze nu bedrijfsgerelateerd is of gewoon interessant voor de branche, en het is heel gemakkelijk voor hen om er toegang toe te krijgen en het opnieuw te delen op hun sociale media-profielen wanneer ze willen. Het platform is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk en het heeft ons geholpen om meer aandacht te krijgen op sociale media. Na slechts twee weken implementatie hebben we een enorme toename gezien in het aantal views op sociale media, ons beste aantal tot nu toe. Het biedt ook een aantal coole functionaliteiten, zoals de gamification-functies zoals het leaderboard en de beloningen, die leuk zijn en een uitstekende manier om de werknemers gemotiveerd te houden.
Ik vind het geweldig hoe gemakkelijk we veel verschillende soorten inhoud op het platform kunnen delen: het is supergemakkelijk te gebruiken, dus het duurt maar een paar minuten en het komt allemaal tot leven. Bovendien kunt u met het platform verschillende soorten inhoud delen, en niet alleen een paar geselecteerde formaten. Het heeft coole functies die we nergens anders hebben gezien, en het is eenvoudig te gebruiken, dus werknemers hebben geen training of iets nodig; een paar minuten zijn voldoende om het onder de knie te krijgen. Met Ambassify kunnen we onze medewerkers snel en efficiënt bereiken voor interactie met onze merkinhoud. Wat meer functionaliteiten om de betrokkenheid van de medewerkers te stimuleren zou leuk zijn om te zien, en het zou veel kunnen helpen bij het genereren en stimuleren van betrokkenheid. Over het algemeen zijn onze ervaringen meer dan positief. Als we een probleem hebben, hoeven we alleen maar een bericht naar de klantenondersteuning te sturen, en we zijn er helemaal klaar voor: ze zijn snel en behulpzaam als ze de tijd nemen om onze vragen te beantwoorden, en dat is zeker een pluspunt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid