facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ambassador Hotel Bosten

Ambassador Hotel Bosten

Geschiedenis

Im Herzen der Europäischen Kulturlandschaft "Eifel-Ardennen", erstreckt sich vom belgisch-deutsch-holländischen Dreiländereck im Norden bis zum belgisch-deutsch-luxemburgischen Dreiländereck im Süden.
Unser Hotel liegt direkt am Tor zum grenzüberschreitenden Naturpark "Hohes Venn-Eifel".
Wanderer finden einzigartige Wege Und im Winter verwandelt sich das hohe Venn zudem in ein Paradies für Wintersportler.
Wir organisieren für Sie nach ihren Wünschen, individuelle Ausflugsprogramme.
Oder nutzen Sie von uns aus die Gelegenheit für den Besuch in das historisch interessante Kornelimünster, in die Senfmühle nach Monschau oder nach Spa, mit seiner bekannten Heilquelle und dem grössten Oldtimer – Rennen “Spa-Classic“.

Adres: Haasstraße 81, 4700 Eupen
Telefoonnummer: +3287740800
Stad: Eupen
Route: Haasstraße 81
Postcode: 4700



op zoek naar gerelateerd: Www Eupen be, Hotel Eupen, Sleepwood - Eupen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SleepWood SleepWood 775 meter Mooi klein hotel met prima kamers. De kamers zijn mooi stijlvol ingericht met hout en...
Recensies
Dit hotel geboekt op 28/11/21 voor het Paasweekend, paaszondag en paasmaandag 2022.. Bij aankomst bleek het hotel niet open te zijn, geen tafels en stoelen meer te zien in het restaurant een totaal vervallen indruk! Dit zonder enige vorm van verwittiging !! Enorm teleurgesteld!!!Kamers: 1/5
Grote kamer en badkamer maar wel heel verouderd en niet volledig proper. Minpunt is ook dat de douche niet toe kan waardoor het koud is om te douchen. Veel kapot wat niet hersteld is. Ook 2 aparte boxspring bedden in plaats van 1 matras. Wel goede matras en kussen. Ook de thee en water op de kamer is een plus. Grote tv op de kamer. Enkel indirecte verlichting waardoor kamer donker is. Door Covid was het restaurant gesloten. Sober ontbijt maar voor ons goed genoeg. Goed uitvalsbasis voor een mooie wandeling. Hotel was niet geweldig maar door ligging en ruime kamers toch voor mij 3 sterren
Aug 2020: Leuk proper hotel, met een standaard ontbijt. #coronaproof Spijtig dat er geen mogelijkheid was om te dineren. Gesloten Wel een goede uitvalsbasis om omliggende toeristenplaatsen te bezoeken. Dicht tegen Aken, Maastricht, 3-landenpunt, Lac Du Gileppe, enz. De ontvangst was nogal koel en afstandelijk. Een jongeman, die er niet veel woorden aan vuil maakte. We moesten zelfs zoeken waar onze kamers waren. geen uitleg...
Hotel gelegen aan een riviertje. Mooie ruime kamers. Dagelijkse reiniging van de kamers zeer goed. Lekker ontbijtbuffet. Gastronomische maaltijden 's avonds zeer goed. Vriendelijk, meertalig personeel. Het hele hotel is zeer proper. Eén tip, de farde met info op de kamer is in het Frans, het Engels en het Duits. Zou ook in 't Nederlands mogen, vermits er veel Vlamingen en Nederlanders komen. Dit hotel is ten zeerste aan te bevelen.
Verfijn de keuken, rustige omkadering, zeer vriendelijke en attentvolle bediening!
Ruime propere kamer. Degelijk ontbijt. Geen bar, geen restaurant. Aan de straatkant veel lawaai, zeer warm op de kamer. Onpersoonlijk hotel.
Verzorgd, vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt. In de zomer moet het prachtig zijn...terras aan het water. Lekker gegeten restaurant La Visé heel dichtbij.
Schone en l8chte kamers, grote badkamer en een lekker ontbijt. Prima geregeld. Zelfs de motor kan in een garage uit het zicht geparkeerd worden.
Geen airco in de kamer. En bij 27gr, is het niet aangenaam om te slapen. Venster open, maar dan zeer veel lawaai van de straat.
Leuk aangenaam hotel, vriendelijk, netjes, redelijk rustig en goede uitvalsbasis naar de verschillende toeristische bezienswaardigheden in eigen land en omliggende.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid