facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ambassade van Zuid-Korea

Ambassade van Zuid-Korea
Adres: Terhulpensesteenweg 173/175, 1170 Watermaal-Bosvoorde, België
Telefoonnummer: 02 675 57 77
Staat: Brussel
Stad: Watermaal-Bosvoorde
Route: Terhulpensesteenweg
Huisnummer: 173
Postcode: 1170


Openingstijden

maandag: 09:00–12:30, 14:00–17:00
dinsdag: 09:00–12:30, 14:00–17:00
woensdag: 09:00–12:30, 14:00–17:00
donderdag: 09:00–12:30, 14:00–17:00
vrijdag: 09:00–12:30, 14:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Dit is de beste ambassade die ik door de jaren heen heb meegemaakt toen ik in Europa woonde. Ik heb verschillende keren per e-mail vragen gesteld en elke keer kreeg ik dezelfde dag of de volgende ochtend vriendelijke antwoorden, inclusief de belangrijke maar belangrijke vragen waarvan ik niet wist dat ik ze moest stellen ik stuurde dezelfde tweemaal een vraag gesteld aan de Koreaanse ambassade in een buurland, waar geen antwoord op kwam. Zelfs toen ik het consulaat bezocht, was iedereen heel vriendelijk. Dit was bijna de eerste ambassade die ik meemaakte, dus ik vroeg me af of de ambassadeservice zo was of de sfeer van het consulaat zo was, maar nadat ik naar de ervaringen van buren uit andere landen had geluisterd, besefte ik dat deze plek anders was. Bedankt.nnHet is een van de beste ambassades ter wereld, denk ik. De service en hulp die ik heb gekregen zijn buitengewoon. Ik besefte het nadat ik de verhalen had gehoord van mijn buren en collega's uit een ander land. Ook toen ik daar op bezoek was, was de sfeer erg vriendelijk, terwijl de service die ze mij boden zeer professioneel en efficiënt was. Ik ben een beetje verwend en waardeer het enorm.
Aardigste en goed opgevoede mensen. Helpt je echt. Goed werk.
De jonge vrouw die voor mijn werk zorgde, was vriendelijk en aardig.
De beste ambassade die ik ooit heb gezien. Mijn man belde 's ochtends en ze gaven ons dezelfde dag nog een afspraak. Ambtenaren zijn geweldig aardig en buitengewoon efficiënt. Als ik kon, zou ik ze 10 sterren geven. Ik zou het geweldig vinden als mijn eigen ambassade Spanje van de Koreaanse ambtenaren zou leren hoe ze hun werk moeten doen. De Koreaanse ambassade is een toonbeeld van perfecte efficiëntie en goede omgangsvormen met burgers.
Ik woon al 3 jaar in België en er is een man die de afgelopen 3 jaar consequent goede hulp heeft geboden. Zelfs in noodsituaties namen ze de telefoon altijd goed op, waardoor ik veel werk gedaan kon krijgen. Normaal gesproken schrijf ik geen berichten, maar het komt zelden voor dat een ambassade zo goed is, dus ik wil je graag bedanken.nnDe mensen hier zijn een van de ambassademensen ter wereld. Zeer professioneel, beschikbaar en accuraat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid