facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ambachtenmuseum Krekelhof

Ambachtenmuseum Krekelhof

Info

t Krekelhof is een bizar ambachtenmuseum en rariteitenkabinet .
19 thema's en aanverwante beroepen, expo’s, evenementen en huiskamerconcerten

Geschiedenis

Museum Krekelhof

't Krekelhof is een bizar ambachtenmuseum en rariteitenkabinet in de meest strikte zin van het woord. Als verwoede verzamelaars van al wat maar enigszins naar ambacht ruikt, wist de familie Vandamme in de loop der jaren een enorme verzameling met tal van unieke objecten en volledige kabinetten aan te leggen. Het museum brengt in een 20tal thema's en aanverwante beroepen een hulde aan de vroegere keuterboer. In november 2015 fuseerde 't Krekelhof met Beautiful Freak Tattoo & Mixed Arts en werd kunstenaar Vincent Hocquet de conservator. Het museum brengt vanaf 2017 elke laatste zaterdag van de maand een evenement, van muzikale optredens, culturele of geschiedkundige voordrachten tot interactief theaterstukken.Het museum wordt ook het decor voor de meest uiteenlopende exposities.

Adres: Koninklijke Baan 237, 8670 Koksijde-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 058511238
Stad: Koksijde-Bad
Route: Koninklijke Baan 237
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: 'T Krekelhof, Museum Koksijde
Recensies
Het museum is een opvolging van curiosa. De tattooshop op het gelijkvloers is een plaats van deskundigheid en métier waar niet lichtzinnig met tatoeages wordt omgesprongen. Middagpauze wordt supergezellig samen met de klanten gehouden. Als je in alle ernst een tattoo wil laten zetten is dit the place to be.
Het was Rusty en lekker. Vriendelijke mensen. We gaan nog terug
Mooi van buiten maar nog niet binnen geweest.
Geestige bende......
Goede tattoos. Prachtige mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid