facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amaryllis

Amaryllis
Bescheiden hotel met gratis parkeergelegenheid en wifi, en een informeel restaurant-/bargedeelte.
Adres: Koning Albertlaan 44, 9990 Maldegem, België
Telefoonnummer: 050 71 75 85
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Maldegem
Route: Koning Albertlaan
Huisnummer: 44
Postcode: 9990


Recensies
Geen respect voor senioren, tot op het vernederende af.nDeze groep van mensen heeft het sowieso al moeilijk in onze snelle maatschappij.nEcht, walgelijk hoe kleinerend de patroon op beleefde vragen heeft gereageerd.nOp slag op straat gezet zonder alternatief. Dit soort van mensen zou geen horeca mogen uitbaten. Shame on you! Ik verwacht een reactie van de uitbater waarbij het hele verhaal helemaal wordt omgekeerd. Bekijk zeker daarom alle reviews waarbij het zelfde steeds gebeurt.
Zeer onvriendelijke mensen. Kamers ok maar niet speciaal. Deur kleerkast viel uit elkaar. Geen sfeerlichtje aan bed. Er stond een koffie apparaat maar geen koffie , ook geen water. Wel glazen nVeel kabaal in de ochtend. Verwarming werkte met moeite.nOntbeten om 9u30. Ontbijt buffet was al afgeruimd.nVroegen kaas ipv vlees bij het ontbijt maar we moesten dat maar op voorhand aanvragen. Weinig variatie, geen muesli, zure fruitsap.nGeen goeiemorgen of de vraag of alles naar wens was.nGelukkig was het gezelschap super!nnBewerking:nBeste,nIn u antwoord praat u alleen over het ontbijt maar niet over de andere zaken aangekaart in mijn review namelijk vriendelijkheid en de kamer. De kamer is niet in orde en is dringend aan vernieuwing toe net hetzelfde voor het personeel. In u reactie op mijn review merken we nogmaals het standaard gedrag dat u vertoont in u ‘hotel’. U vermeld ook dat u een extra bordje bracht met kaas daarop maar helaas werd dit met tegenzin geserveerd, dus ook een invloed op mijn honger. De bon heeft u gelijk over die hadden we moeten meebrengen en dat vonden we zelf ook niet leuk dat we deze niet mee hadden maar nog een kleine tip die u hotel kan verbeteren. Geduld is een mooie deugd en klant is koning, iets wat u duidelijk niet vind. Heel onaangename ervaring, zeker als het personeel bot en onvriendelijk is!
Leuk hotelletje, makkelijk bereikbaar en genoeg parkeerplaats. Kamers ruim en schoon met net sanitair. Ontbijt voldoende maar bijvoorbeeld een eitje erbij zou het net wat beter maken.
Ongeïnteresseerde eigenaar die mensen amper begroet bij het binnenkomen, geen uitleg geeft over de tijden van het ontbijt of het avondeten, de omgeving, helemaal niets. Kleine kamers, gelukkig wel netjes. Veel lawaai in de gang en de hele tijd deuralarmpjes die afgaan zonder reden. Ik vermoed dat dit overgenomen werd door jonge mensen die misschien hospitality niet goed snappen. Ontbijt kon qua kwaliteit zeker ook beter voor een hotel van die klasse. Weinig vers en slappe koffie.
Standaard kamer genomen via Wonderbox, dit inclusief ontbijt. Kamer super proper.Niet op aan te merken!Ontbijt was super lekker en vers.Voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid