facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amanzie

Amanzie
"Ontdek België op een SUP. Opzoek naar een unieke teambuilding of after work met de collega's, vrijgezellen of verjaardagsfeestje? Zoek niet langer en boek nu je SUPtour bij Amanzie."
Adres: Bremstraat 1a , Jabbeke 8490, BE
Telefoonnummer: 0479 53 49 19
Stad: Jabbeke
Route: Bremstraat 1a
Postcode: 8490



op zoek naar gerelateerd: Suppen Diksmuide, Suppen Brugge, Suppen Damme, Suppen Sint-Martens-Latem, Suppen Oostende, SUP tour, Suppen Waasland, Suppen Nieuwpoort
Recensies
Heel leuk tochtje door Gent! Goede begeleiding en uitleg over het suppen gekregen. Prachtige dag, mooi zonnetje, goed gezelschap. Het was helemaal niet zo erg om met z’n drieën te zijn. Lekker 9 km ervan gemaakt Zeker voor herhaling vatbaar! Plus: Veel foto’s doorgestuurd gekregen achteraf! Sten is een toffe kerel om mee op het water te vertoeven.
Zeer leuke supervaring op de Leie in Kortrijk, veel bijgeleerd! Heel gedreven, aangename en vriendelijke instructeur die de tijd neemt om voldoende uitleg te geven. Betrouwbare organisatie die stipt de afspraken nakomt. Ideaal om samen met Amanzie een teambuilding te organiseren, niet aan twijfelen. 16/07/2023 Kortrijk
Superleuke ervaring! Sten is een hele goede lesgever die het heel goed kan uitleggen en het heel duidelijk maakt voor ons! Voor herhaling vatbaar!
Leuke sup tocht met start in Oudenburg gedaan. Heel veel tips en tricks gekregen van Sten. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar !!
Deze morgen de "sup toer" gedaan met Amanzie op de vaart in Oudenburg. Geweldige ervaring gehad, zeer goede begeleiding, duidelijke uitleg en het nodige enthousiasme om ons te motiveren tegen de harde wind in op de vaart te gaan : Nadien nog een gratis drankje bij t Spaans Tolhuis maakte de ervaring helemaal af. Top!!
SUP-les met Justine en Jerome. Zeer ontspannen en speels, met toch veel aandacht voor goede techniek. Polderwind heeft een ideale plas voor beginners.
Deze verhuur van supboard is super! een goede uitleg, kwaliteit supboarden en heel veel liefde voor het suppen!
Het was super ,gezellig, voor mij de eerste keer maar we kregen hele goeie begeleiding, alles mooi uitgelegd zowel aan de ganse groep als individuele uitleg superervaring,smaakt naar meer
We hebben een prachtige ervaring op het water gehad! Zeer professioneel gerief en duidelijke uitleg. Ik wil het iedereen aanraden voor een een leuke activiteit onder vrienden!
Deze namiddag SUP-tour op kanaal Plassendale - Nieuwpoort ter hoogte van Oudenburg met Amanzie. schitterende ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid