facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amadea

Amadea

Info

Het huis Amadea biedt hoogtechnologische verzorgingen aan in een rustgevend en ecologisch kader met Feng Shui als rode draad.

Geschiedenis

Met mijn persoonlijke aanpak ben ik, Katleen, de drijvende kracht achter het succes van Amadea dat al bijna 30 jaar een vaste waarde is waar de mens centraal staat.

Het huis Amadea biedt hoogtechnologische verzorgingen aan in een rustgevend en ecologisch kader met Feng Shui als rode draad.

Om behandelingen van top-kwaliteit te kunnen garanderen heb ik mij gespecialiseerd en gebruik daarbij de meest revolutionaire, wetenschappelijk onderbouwde huidverzorgingsproducten.

Adres: Jagersstraat 78, 1933 Sterrebeek
Telefoonnummer: 02 731 50 69
Stad: Sterrebeek
Route: Jagersstraat 78
Postcode: 1933



op zoek naar gerelateerd: Schoonheidsspecialiste Zaventem, Sense of Beauty Sterrebeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidsinstituut Sense of Beauty Sterrebeek Schoonheidsinstituut Sense of Beauty Sterreb... 368 meter Je bent in goede handen bij Jasmina! Uitstekende behandeling en sfeervolle instituut.
Koko Lashes Belgium Koko Lashes Belgium 1 km Certified experienced lash artist educated by world-renowned trainers in the field of...
Recensies
Katleen is perfect 3-talig en maakt de tijd om je uitvoerig te adviseren. Meer dan 20 jaar ervaring in haar vak en dat voel je. Ze is een echte Skin Professionals en werkt met een concept voor huidverbetering met het medisch skincare product van Environ en de huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme.
Steeds met de glimlach en zeer professioneel.
Katleen is erg aardig en zeer nauwgezet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid