facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ama frite

Ama frite

Info

Friterie / snack
Ouvert du mardi au dimanche
De 11h30 à 14h30 et de 17h30 à 21h

Adres: Chaussée de nivelles 219, 7181 Arquennes, Hainaut, Belgium
Stad: Arquennes
Route: Chaussée de nivelles 219
Postcode: 7181



op zoek naar gerelateerd: Friterie Nivelles, Friterie Seneffe
Recensies
nieuwe openingstijden Momenteel gesloten voor lunch en op maandag en dinsdag. Geweldige frietjes! Veel tafels binnen en buiten, de friet is uitstekend en de prijzen redelijk... ze bieden ook Amerikaanse friet, carbonnades, gehaktballen met tomatensaus of ook mosselen!
Altijd uitstekend en vooral de periodes met seizoensgerechten .... de mosselen zijn erg goed en de ontvangst aangenaam vele andere gerechten op de kaart, altijd vergezeld van friet, goede eetlust
Zeer aangename omgeving in tegenstelling tot veel frietkraam. Het is warm en comfortabel. En wat niets bederft, het eten is erg goed!
De frietjes zijn niet gaar, niet zout. De verkoopster is niet erg prettig, koud, afstandelijk. Het gebouw is nog steeds groot en ziet er mooi uit.
Uitstekende plek om een ​​pauze te nemen en ook een goede friet te eten met echte aardappelen, op een onberispelijke plek, en een vriendelijke en warme sfeer en rust.
We aten goed, de afwas was er in overvloed. Jammer !!
Ik had plezier Kwaliteit, keuze, prijs... het is er allemaal! Proficiat aan het team, ga zo door. Wat mij betreft, ik onthoud het adres voor de volgende keer!
Uitstekend, rustig, snelle service, zeer goed opgeleid, zeer schoon.
zeer goede frietjes met veel keuzes om een ​​goed pakket te begeleiden
Heerlijke frietjes en heel aardig personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid