facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alvo supermarkt Francken

Alvo supermarkt Francken
Adres: Kromstraat 111, 2520 Ranst
Telefoonnummer: +3233532275
Stad: Ranst
Route: Kromstraat 111
Postcode: 2520


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lidl Lidl 5 km Ik ben het beu om steeds meer te moeten betalen voor producten die in promotie zijn !...
Recensies
Een drama om in Coronatijden te winkelen, ik kreeg er schrik! Positief: karren worden ontsmet aangeboden. Maar íedereen mag binnen, er is geen limiet en oudere koppels komen per 2 en die wachtenden staan overal in de weg. Eens binnen laat iedereen zijn kar staan en zoekt zijn producten bijeen zonder afstand te bewaren. Vele gangen worden zo geblokkeerd. Je kan zelden aan de pizza's of andere diepvrieswaren zonder andere karren te moeten verschuiven! Je mag met meerdere te gelijk binnen. In andere supermarkten wordt het aantal karren gelimiteerd: 1pers buiten = 1pers binnen. Hier niet het is BEANGSTIGEND!!! Het personeel en de kassa's zijn goed afgeschermd. Als klant kan ik me enkel beschermen door alleen te komen en afstand te houden en dat gebeurt hier helemaal níet, het wordt niet gerespecteerd. En in de winkel is er geen enkele controle! Carrefour, Lidl en Aldi doen het stukken beter! Sorry maar als trouwe klant ben ik echt teleurgesteld Ik blijf hier weg tot in betere tijden. Het gat in de parking is wel storend en gevaarlijk. Ligt er zo al maaaaaanden bij Voor de rest zijn de aangeboden producten goed, soms zijn groenten en fruit niet altijd kraakvers.
Groot assortiment. Vooral verse kazen en fijne vleeswaren. De zelfscan/kassa werkt bijna nooit. Geeft altijd rode error waardoor er een winkelbediende moet komen om te resetten. Je bent dan sneller via gewone kassa.
Propere aangename winkel. Apart verse charcuterie afdeling. Verse bloemen. Zoals in elke supermarkt is de fruit- en groentenafdeling soms iets beperkter, iets minder vers, maar over het algemeen dik in orde. Nooit overdreven druk.
Veel dingen die je niet in een andere winkel vind. Alleen moeten ze echt eens hun houdbaarheidsdatum in de gaten houden en producten die hier al over zijn wegdoen ....
Goed gezellig winkelen vriendelijke bediening zeker aan de chacutrie en kaas toog
Lekkere charcuterie...maar bij de verse groenten en fruit moet je enorm uitkijken en bij zuivel datums checken
Goede supermarkt voor vlees.Enkel voor groenten en fruit vind ik het niet goed. Maar voor de rest dik ok.
Goede winkel, veel variatie en zeer vriendelijk personeel
Aangenaam winkelen. Heerlijke charcuterie en veel keus .ook goede beenhouwerij
Hier verkopen ze aan een treffelijke prijs waar je anders ver voor moet omrijden en meer betalen....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid