facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alvo Stekene Cado

Alvo Stekene Cado
Adres: Heirweg 141, 9190 Stekene
Telefoonnummer: +3237798745
Stad: Stekene
Route: Heirweg 141
Postcode: 9190



op zoek naar gerelateerd: cado stekene, aldi stekene, delhaize stekene, alvo sint pauwels, okay stekene, folder alvo, smatch stekene, alvo luxembourg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Okay Stekene Okay Stekene 4 km Mensen vinden het tegenwoordig heel normaal,om in het midden van 2 kassa's te gaan st...
ALDI ALDI 4 km Aangenaam om te winkelen en vriendelijk personeel . Sommige producten zijn er weken n...
Recensies
Naar de duurdere kant, ongezellige, verouderde winkel en geholpen door heel onvriendelijke man. Jammer!
De bediening is geweldig vriendelijk, je komt dat niet heel erg vaak meer tegen. Ik kocht er laatst enkele smeerslaatjes voor de boterham en thuis gekomen zag ik dat er 1 al een week vervallen was en 2 anderen, 2 dagen later. Dat was iets minder leuk.
Onze gebruikelijke supermarkt dicht bij huis, hier vinden we alles wat we nodig hebben. Zelfs een goede beenhouwer. hier hangt nog oldschool gezelligheid, de mensen kennen mekaar en de baas zorgt voor een eigen sfeer. Zalig!
Op een aantal vlakken inderdaad duurder, maar anderzijds is het 1 der weinige winkels dewelke onderdeel is van een warenhuisketen waar men toch het gevoel kan hebben dat men zijn cliënteel persoonlijk kent. Dat is het verschil met andere warenhuizen in dezelfde regio. Elders kan men mogelijk op de duur eventueel wel eens iemand aan de kassa al meerdere keren gezien hebben en doch, bij Alvo Stekene is het persoonlijke gevoel daar, net zoals vroeger bij een kleine plaatselijke kruidenier. Veel hangt af van inderdaad zaakvoerder en het team wat mijn inziens goede samenhang heeft. Een plek waar je niet zomaar een wandelende bankkaart bent en klanten niet gewoon nummers zijn. Het humane aspect is in deze tijden ultra belangrijk. Kan men niet overal zeggen.
Als postnl inleverpunt zeker af te raden! Ze weten niet dat de barcode ook gewoon gescand kan worden en niet verplicht op de doos moet gekleefd worden. Daarnaast hebben ze nog niet eens een printer om dat label af te drukken!
Waren de laatste keer precies aan een uitverkoop begonnen de helft van mijn nodige producten was niet aanwezig ,sommige rekken half leeg .Probeer het de volgende shopdag nog eens,anders word het een andere supermarkt.
Was redelijk druk .waren toch rap geholpen
Wie nog nooit heeft gehoord van 'het gekapt' van 'de Cado' is zeker niet van Klein-Sinaai.
Wij komen hier al jaren bij supermarkt cado, is recent geheel gerenoveerd. zeer aangename , behulpzame en vriendelijke eigenaars!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid