facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alvo Peer

Alvo Peer

Info

De Alvo-supermarkt in Peer is een echte buurtsupermarkt opgebouwd als een lokale versmarkt. Je voelt je er meteen thuis.

Geschiedenis

De Alvo-supermarkt in Peer is een echte buurtsupermarkt. Je voelt je er meteen thuis. De inrichting van de winkel versterkt dat thuisgevoel nog: hij is in grote mate opgebouwd als een lokale markt. Zo zie je als klant wat je koopt en kun je de kwaliteit en versheid zelf inschatten. Ook krijgen lokale producten er alle aandacht. Want lokaal en vers, dat is direct met elkaar gelinkt. Van wafels tot confituur, je vindt er een ruim aanbod van meer dan 300 lekkere Limburgse topproducten. Met een grote keuze aan groenten, fruit en charcuterie. Klantvriendelijkheid staat centraal. De winkel is daarom 7 dagen op 7 open, dus ook op zondagvoormiddag. Enkel maandagvoormiddag gesloten. (BTW BE0435.200.495)

Adres: De Bogaerd 3, 3990 Peer
Telefoonnummer: 011 63 46 01
Stad: Peer
Route: De Bogaerd 3
Postcode: 3990


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Spar Peer, Openingsuren Spar Peer, Openingsuren OKay Peer, Aldi Peer Openingsuren, Spar Wijchmaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Leuke en mooie supermarkt met een breed assortiment aan verschillende producten. Je vindt er alles wat je nodig hebt. Het is ook heel fijn dat ze een segment met lokale producten aanbieden. Charcuterie-, kaas- en verstoog is zeer verzorgd en divers. Personeel is vriendelijk, klantvriendelijk en behulpzaam. Ruime parking voor de deur. Prijs / kwaliteit een zeer goede supermarkt, zeker met hun promoties.
Pas op in deze winkel! Bij het afrekenen werd er zomaar een opname van 5 euro op de rekening gezet. Ik had het niet gevraagd... bij het nalezen van de rekening per toeval ontdekt. Terug naar de kassa met moeite gecorrigeerd gekregen...later dit verhaal richting de directie gestuurd maar daar werd niet op gereageerd. Dus wees op je hoede.
Ruime supermarkt met een breed assortiment en lange openingsuren van 8u00 tot 20u00. Maar jammer genoeg hebben ze nog niet veel gehoord van milieu bewust zijn, want werkelijk alles wat je hier koopt is voorverpakt. Plastic plastic plastic. Als je een volgeladen kar mee naar huis neemt zit jouw blauwe zak 100% zeker ook helemaal vol. Dat is in deze tijd werkelijk onbegrijpelijk ...
Sfeervolle mooie winkel. Zeer mooi assortiment verse charcuterie en beenhouwerij, één van de beste. In verse groenten en fruit iets minder keuze. Standaard kruidenierswaren. Vers gebakken broodjes en mooie keuze in brood Vangrootloon. Heel vriendelijk kassa personeel. Sommige winkelmedewerkers begroeten je andere doen geen moeite. Te verbeteren zijn de oude lompe diepe metalen winkelkarren en een heel vuile ondergrondse parking foto's. Fijne winkel waar ik graag mijn dagelijkse boodschappen doe.
Tevreden vind ik voor mezelf meer producten zonder bijgevoegde suikers dan in andere winkels
Overzichtig om te winkelen en behulpzaam personeel
Na winkelen boete van 10€. Voor ons nooit meer ALVO Peer. Misbruik van onwetendheid, een mens gaat ervan uit dat hij op een parking van een supermarkt niet zijn parkeerschijf hoeft te leggen. Klein bordje bij het oprijden, wat je amper ziet daar je rekening moet houden met mensen die de parking verlaten!
Frisse, aangename winkel. Zeer uitgebreid aanbod bieren en wijnen. Heel belangrijk: zeer klant-vriendelijk personeel....
We moeten elke keer de afrekening goed in het oog houden, promoties die geldig zijn maar niet automatisch verrekend worden. En moeten zelf het promo boekje erbij halen. Nu vandaag is de promotie al op en dit op dag 2 van de promo promo geldig voor 11 dagen. Je kunt zelf nergens de promo nog vinden in de rekken. Sta dit niet gelijk aan valse promo?
Toffe winkel om te winkel. en een goede prijs verlaging op zomige producten. Is belangrijk dat je kunt vergelijken met andere. Zo spaar je gemakkelijk 100 euro perjaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid