facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alvo B2 Supermarkt Broekmans

Alvo B2 Supermarkt Broekmans

Geschiedenis

Winkels en detailhandel



"Broekmans ontstond in 1929 als een ambachtelijke beenhouwerij, opgestart door de grootvader van huidig uitbater Jos Broekmans. Dat zegt eigenlijk al voldoende. Kwaliteit zit ingebakken in ons DNA. In 1960 werd een nieuwe beenhouwerij met aansluitende supermarkt gebouwd door de oom van Jos. In 1979 stapt Jos mee in de zaak, zijn echtgenote Christiane volgt in 1980. Een volgende stap in het succesverhaal vindt plaats in 1986, wanneer de supermarkt verhuist naar de Molenstraat. In 1989 wordt de drankenshop opgericht. Kwestie van nog meer te kunnen specialiseren. In 1996 nemen Jos en Christiane de zaak definitief over.Buurtsuper Broekmans. Da's al jaren veel, vers en vlakbij. Ah ja!"
Adres: Molenstraat 19, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 011 53 70 60
Stad: Zolder
Route: Molenstraat 19
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Broekmans, Openingsuren Broekmans Zolder, Broekmans dranken, Molenstraat 19 Heusden Zolder, Broekmans charcuterie, Broekmans Zolder vacatures, Alvo Gourmetschotel, Alvo folder
Recensies
Ongelooflijk veel whisky's, Gin, Rhum, cognac, ... en ga zo maar door.
aangepast op 14-02-2023. ... dank voor het adequate optreden. Ik was geshockeerd om genoemde redenen. Misschien is het echt een goed idee om voor teambuilding eens wat te doen met mindervaliden of mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Het zal vast een eye-opener zijn. Er is er eentje heel dichtbij. Dank voor het afhandelen van deze kwestie.
Uitgebreid assortiment van kleding tot schoolartikelen en van huishoudartikelen tot decoratiestukken. Daarnaast veel voedingsmiddelen met een verstoog vlees, kaas, brood en groenten /fruit. Goede kwaliteit. Vriendelijk personeel. Ruime parking met parkeerplaatsen voor rolwagengebruikers. B2 is veel meer dan een gewone buurtsupermarkt! Vergeet ook de drankenhal niet met een uitgebreide keuze aan bieren, fris- en sterke dranken.
Zeer vriendelijke mensen. Uitgebreid assortiment. Zowel voeding als niet-voeding. Alles zeer vers. Charcuterie in bediening. Op aanvraag ook vlees volgens zelf gevraagde marinades op hoeveelheden.. Drankenhal is apart, op 5m. Ook zeer vriendelijke mensen en uitgebreid assortiment. Gespecialiseerd in whisky.
Propere supermarkt! Het vers vlees en de charcuterietoog zijn zeker aan te bevelen. De drankenshop heeft een zeer ruime keuze aan bieren, en voor sterke dranken is de keuze ongelofelijk. Als het bestaat, dan hebben ze het hier zeker.
Lekker vlees en vriendelijk!
Overzichtelijke winkel ,goede kwaliteit,personeel mag vriendelijker zijn ,kassa's als je veel waar hebt de klant wat meer tijd geven om je spullen in te laden
Geweldige winkel, zeker de drankenhal, heel veel whisky, keuze uit honderden flessen en andere. Top
Gezellige en propere winkel! Zeer vlotte en vriendelijke bediening. Je kan hier ook terecht voor leuke cadeautjes en huishoudgerief.
Een zeer nette en propere winkel. Het vlees is er super vers en lekker. Zeker een aanrader om er te winkelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid