facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Altratoscana

Altratoscana

Info

Altratoscana biedt bijzondere vakanties in een bijzonder land, Italië. Een meerdaagse wandeltocht en trektochten met een ezel in een ongerept natuurgebied.

Geschiedenis

Reizen met Altratoscana betekent zien wat je anders voorbij zou lopen, over onbetreden paden, weg van de massa! Een cipressenlaan die naar een eenzame hoeve leidt, het glooiende landschap met velden in alle tinten, gezellige dopjes in natuursteen, dat is het Toscane dat we kennen. Maar het is nog zoveel meer. Zo is er een prachtig en toch onbekend natuurreservaat in de maquis met mooie eikenbossen, paradijselijke watervallen, oude mijnen, overgroeide spoorwegbruggen en vergeten thermische baden. Deze plekken bestaan, je moet ze alleen weten te vinden. Altratoscana biedt bijzondere vakanties in een bijzonder land, Italië. Een meerdaagse wandeltocht en trektochten met een ezel in een ongerept natuurgebied.



"Touroperator gespecialiseerd in ezeltochten en wandelreizen in Toscane. Wij organiseren sportieve gezins- en groepsreizen in Italië op het ritme van de natuur."
Adres:
Telefoonnummer: +32 478 117556
Stad: Schilde


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Seabourn Club Seabourn Club 2 km SeabournClub by Arrow Crusie Travel is an Exclusive Club of Seabourn lovers. The goal...
Woni Safaris Belgium Woni Safaris Belgium 2 km PRIVÉ SAFARI OP MAAT Specialisten op het gebied van Afrikareizen, privé safari’s, G...
Travel-Zone Travel-Zone 3 km Fantastisch lekker ontbijt.
Flandria reizen Flandria reizen 3 km Waar service nog centraal staat !
Skitime Skitime 3 km De beste wintersportvakanties tegen eerlijke prijzen voor u, uw familie en vrienden!
Recensies
Wat was het leuk. We hebben de 3 daagse gedaan en dat was goed te doen. We hadden prachtig weer. Rond de 22 graden en dat was met wandelen al heet zat. We hebben genoten van de prachtige uitzichten en afgelegen weggetjes. Soms was het wel even zoeken maar als je de gps maar volgt kom je er vanzelf. Als je aankomt na een dag wandelen werden we zeer vriendelijk verwelkomt en werd er lekker voor ons gekookt. Zeker voor herhaling vatbaar. En echt een aanrader.
Wij, een stel van 59 en 65 jaar hebben begin mei de 5 daagse wandeling gemaakt door een prachtige natuur. Van te voren prettige mailwisseling om wensen helder te krijgen. Ter plekke fijne briefing voor 5 dagen gehad. Aantekeningen op de kaarten gemaakt. Wandelingen 1 en 2 waren zeer pittig. 3,4 en 5 waren goed te doen. Je hebt wandelstokken en goede , hoge schoenen nodig. Goede navigatie mee, bij dwaling hadden we 2x snel contact met Tinne. Verbinding was geen probleem, ook fijn te weten in geval van nood. Logeeradressen waren fantastisch, net als het eten. Verschillende verrassende dingen gegeten. Wel om denken dat je wijn en water bij t eten en je lunchpakket nog moet betalen. Wij waren daar ca 20 euro voor kwijt. Wij waren daar veelal alleen. Soms was het seizoen nog niet eens begonnen. Voor ons was t heerlijk. Deze trip is aan alle kanten zeer aan te raden. Prachtige wandelingen, prettige en luxe verblijven, vriendelijke mensen.
Wij hebben in mei 2022 genoten van een fantastische wandelvakantie in Toscane, die door Tinne tot in de puntjes was voorbereid. Ook tijdens het verblijf heeft zij ons met raad en daad terzijde gestaan. De accommodaties waren geweldig en van een hoog niveau.
Origineel, goed geregeld en persoonlijke aandacht.
Wij hebben 2 dagen gewandeld met de ezel Paola Trossa tour, een keer 6km en een keer 8km en dat is ons heel goed meegevallen. Wij hebben niet echt veel ervaring met wandeltochten en toch was het een leuke ervaring. Wij hebben 2 kinderen van 6 en 9 jaar. De kleinste kon nog op de ezel zitten wat een meevaller was. Alles was heel goed georganiseerd, de overnachtingsplaatsen waren in orde, het eten was lekker, er was na de wandeltochten nog genoeg tijd voor ontspanning aan het zwembad. Wij vonden het ook interessant om wat bij te leren over hoe je een ezel moet verzorgen en ermee omgaan. Dit werd door Tinne op voorhand heel goed uitgelegd. Kortom, voor ons wat dit een heel geslaagde passage in onze langere vakantie trip in Toscane, en we kunnen het zeker aanbevelen! Familie Braet-Bauwens, Lievegem België
We hadden een geweldige tijd! Het was een erg leuke maar ook erg hete ervaring. De wandelpaden zijn gevarieerd en sommige leiden ook door de bossen. Het was geweldig om met de ezel te wandelen en als we de verkeerde afslag kozen, stopte Stella, onze ezel, gewoon. ;-. Ik raad het iedereen aan die met dieren wil wandelen. Bij Tinne ben je in goede handen.
We hebben als gezin een tour van 5 dagen en 4 nachten door Toscane gemaakt. We werden bij elke stap zeer goed ontvangen. De ontvangst en training van Altratoscana was meer dan goed. Ik raad aan voor heerlijke familiemomenten in deze prachtige regio.
We hebben 5 dagen gewandeld met twee ezels van Altratoscana in juli 2022. We waren met 2 volwassenen, 2 kinderen van 7 en 11 en een kleine hond. Het was heel erg warm en we hadden een beetje last. De opvangplaatsen waren ongelijk, sommige met eerder basiscomfort en andere meer luxe. De ontvangst op deze verschillende plaatsen was over het algemeen goed. De voorgestelde route was perfect en de landschappen schitterend. We waardeerden het soms dat we de route wat konden inkorten vanwege de hittegolf. Tinne en haar vriend waren erg vriendelijk en beschikbaar. We bevelen dit adres aan. Bedankt en veel geluk voor jou!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid