facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Altijd Mooi

Altijd Mooi
"ALTIJD MOOI stelde een uitgebreid productengamma samen dat ervoor zorgt dat vrouwen ook tijdens hun ziekte mooi blijven. In een warme aangename omgeving wordt u geholpen door professionele vakmensen met het kiezen van uw pruik en/of accessoires, zodat u zich nadien toch weer een beetje beter voelt.Een uitgebreid gamma verzorgingsproducten voor uw haar- en huidproblemen, lichaam en nagels. Ook voor borstkanker patiënten is er een groot aanbod aan lingerie, badmode en borstprotheses."
Adres: Kapucijnenvoer 209 , Leuven 3000, BE
Telefoonnummer: 016 88 02 96
Stad: Leuven
Route: Kapucijnenvoer 209
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: Pruiken winkel Leuven, Mooie pruiken, Kapper Dewit Leuven, Pruiken synthetisch haar, Haarwerken, Haaraanvulling, Haaraanvullingen voor vrouwen, Minoxidil na chemo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oplus Oplus 658 meter Een prachtwinkel die helaas aan zn totale uitverkoop bezig is
Bizou Bizou 934 meter
Immagine Immagine 988 meter Heel mooie kledij, heel veel keuze en super vriendelijk personeel
Essentiel Essentiel 1 km
H&M H&M 1 km
Karma feel good store Karma feel good store 1 km Super leuke winkel, vol met trendy en stijlvolle decoratie, kleren, schoenen en acces...
H&M H&M 1 km
Esprit Esprit 1 km Ze hebben daar goeie winterjassen het personeel is altijd zeer vriendelijk en behulpz...
JBC JBC 4 km Kassierster was heel ongeduldig ... en doodmoe gaf ze zelf aan !! Niet echt professio...
Recensies
Een plaats waar je in alle intimiteit je lingerie kan zoeken. En dat is nodig, want op een moment waar je als vrouw met borstkanker wordt geconfronteerd, is het prachtig dat je met mensen te maken krijgt die er voor je zijn.
Hele toffe winkel. Altijd vriendelijk.
Professioneel, rustig en vriendelijk geholpen geworden. Bedankt!
Top winkel met heel goede service en uitleg
Altijd vriendelijk onthaal, de betere professionele hulp en begeleiding bij haarstukjes, mutsjes, lingerie, borstprotheses, ... . We voelen ons al klein met het verdict van de ziekte en de ongemakken, maar hier kom je met een goed gevoel buiten!
Had meer medeleven verwacht. Weinig begrip voor je probleem en weinig hulp...verkoopster ........daar was niemand in de winkel de verkoopster had dikf een uur de tijd was niet geïnteresseerd sorry .
Super behulpzaam en gewoon lief. Dat heb je op momenten als dit nodig
Vriendelijk onthaal in een aangenaam ingerichte winkel. Veel keuze. Heel efficiėnte begeleiding.
Zeer vriendelijk, erg goede service en mooi en ruim aanbod! Topshop
Heel goede en professionele ontvangst. Heel goede begeleiding om de juiste pruik te vinden. Weten waar ze mee bezig zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid