facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Altex Raamdecoratie

Altex Raamdecoratie

Info

Altex raamdecoratie is een fabrikant en verdeler van alle raamdecoratie op maat. Voor nieuwbouw en renovatie. Wij ontwerpen steeds een thuis van uw huis!

Geschiedenis



Altex werd opgericht in 1985 door Dhr. Johan Desmedt te Lendelede.

Initieel gesticht als confectiebedrijf met specialisatie in Horecatextiel verwerken wij alles van tafelnappen voor restaurants tot overgordijnen voor hotelkamers.

In 1990 namen we onze intrek in de nieuwe gebouwen te Sint-Eloois-Winkel, waar meer mogelijkheden waren voor een modern machinepark en een ruime opslagplaats.
Hier konden wij beter en sneller onze producten afwerken en verpakken voor levering.

Hedendaags zijn onze praktijken uitgebreid tot alle horecatiextiel en alle raamdecoratie zowel professioneel als particulier.

Kwaliteit en service dragen wij steeds hoog in ons vaandel.

Adres: Driemastenstraat 5, 8880 Sint-Eloois-Winkel
Telefoonnummer: 056504375
Stad: Sint-Eloois-Winkel
Route: Driemastenstraat 5
Postcode: 8880



op zoek naar gerelateerd: driemastenstraat 5 8880 sint-eloois-winkel, Artex sint eloois winkel, Altex facebook, Raamdecoratie op maat, Altex Ramsel, Gordijnen Ledegem, Altex lamellen, Horecatextiel
Recensies
In eerste instantie heel tevreden maar de dienst na verkoop was allesbehalve klantvriendelijk! Als klant heb ik maanden zelf contact moeten opnemen, mailen en bellen. Onze gordijnen werden verkocht als 'zelf te wassen'. Na de eerste wasbeurt donkere vlekken die na een tweede beurt niet verdwenen. Na een lange wachttijd april 2021 tot juni 2022 werd een gordijn opgehaald om dit te onderzoeken. Bleek dat de gordijnen stofophopingen hebben. Onmogelijk nog te verwijderen ... Als reden zegt men dat ze gewassen zijn in een te kleine trommel. Volgens ons helemaal niet te klein 8 kg maar we hadden plots het gevoel dat ze op zoek waren naar een verklaring buiten hun verantwoordelijkheid en de klant in de kou laten staan. Er werd beloofd dat de verantwoordelijke Peter nog contact zou opnemen maar dat blijkt niet het geval. Noch per mail, noch per telefoon kregen wij reactie. Wij hadden op z'n minst verwacht tot een overeenkomst te komen om dit probleem op te lossen. Nu hangen we daar met lelijke gordijnen en kunnen we helaas geen positieve reclame maken. Als klant merk je plots dat je maar een kleine garnaal bent in het geheel! Wees gewaarschuwd! En dan krijg je reactie hieronder dat de klantendienst contact zal opnemen ... uh ... niet dus!
In mei besteld voor levering in juni 15 beloofd. Ondertussen 5 augustus en nog niet alle gehad. wel al 3 keer de factuur top servic...
Alles super vlot verlopen, bestelling stond klaar op de afgesproken dag. Vriendelijke ontvangst door Kelly. Heel goede kwaliteit. Aanrader!
Weer zo een bedrijf dat met roemeense werknemers werkt omdat men geen rsz en dergelijke zou moeten betalen , goedkopere roemeense werkkrachten zoals by veelen al in belgie , dan krijgt men toestanden zoals hieronder
Erg blij met de stipte en professionele samenwerking! Resultaat is verbluffend!
Heel blij met het resultaat en de kwaliteit van onze gordijnen en ons bed. Ook de matrassen liggen top. Het plaatje klopt en dat is dankzij het goede interieuradvies van Peter. Ook de plaatsing verliep vlekkeloos en op tijd. Wij zijn alvast heel tevreden met de service, kwaliteit en het resultaat!
Na een afspraken te hebben gemaakt hebben we samen met peter de juiste oplossing gevonden voor onze woning. De collega's die wij over de vloer hebben gehad, voor de plaatsing hadden duidelijk veel respect voor andermans grief en werkte zeer net en vlot materiaal : kwalitatief Service : zeer tevreden Aanrader : zeker en vast !
Altex leren kennen via de radio, gebeld voor een afspraak en kort daarna zijn we zeer hartelijk ontvangen in de showroom door Julie. Wij zijn zeer tevreden over onze raamdecoraties en de samenwerking met Julie was top! Bedankt Julie en team voor onze realisaties!!
Door Delphine haar ervaring als interieur architecte kon ze samen met ons de juiste oplossing vinden, uit het grote gamma dat ze aanbieden, voor onze woning. De technieker die wij over de vloer hebben gehad, Wim, had duidelijk veel ervaring en is met de grootste zorg met onze inrichting en huis omgegaan. De eigen productie uit zich duidelijk in kwalitatief volle materialen.
Prachtig werk geleverd! Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid