facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Altamira

Altamira

Info

Le menu d'Altamira propose une multitude d'accords gourmands. Le client dispose ainsi d'un large choix de plats cuisinés pour composer un repas complet, qu'il soit pris en famille ou sur le lieu de travail il suffit de passer commande en ligne

Geschiedenis

La cuisine Italienne Altamira depuis 1995

A l’époque,la petite pizzeria artisanale s’était mise discrètement au service des amoureux de la cuisine italienne.

Aujourd’hui, la petite entreprise a grandi et a développé sa production, tout en conservant les recettes traditionnelles d’époque, pour le confort du client.

En effet, la maison utilise uniquement des produits frais, livrés journellement, encore travaillés à la main, dans les règles d'hygiène les plus strictes.

Les pizzas qui offrent un large choix de garnitures sont cuites sur pierre à 330°C, pour ensuite être soigneusement découpées et servies croustillantes.



"INSTAGRAM: altamirapizzasFACEBOOK: Altamira Pizza"
Adres: Chaussée de Gand 488 Gentse Steenwe 488 , Molenbeek-saint-jean 1080, BE
Telefoonnummer: 02 411 76 93
Stad: Molenbeek-saint-jean
Route: Chaussée de Gand 488
Huisnummer: Gentse Steenwe 488
Postcode: 1080


Openingstijden

Maandag: 11:30-14:30
Maandag: 17:30-23:00
Dinsdag: 11:30-14:30
Dinsdag: 17:30-23:00
Woensdag: 11:30-14:30
Woensdag: 17:30-23:00
Donderdag: 11:30-14:30


op zoek naar gerelateerd: altamira spanje, altamira betekenis, altamira grot bezoeken, altamira mexico, altamira cave, altamira port, altamira uitgeverij, altamira film
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizza Hut Pizza Hut 537 meter Perfeita, massa super macia.
Royale Pizza - Delacroix Royale Pizza - Delacroix 1 km Ik heb hier goed gegeten met mijn familie. juiste sfeer en goed service, door het per...
Recensies
Vriendelijk maar niet de beste
Pasta, pizza bovenop, heerlijke warme broodjes! Voor de afwas raad ik 100% aan Aan de andere kant niet de desserts; De Tiramisu is erg "blah", er zit iets in de koffie dat niet werkt, smaakt niet naar een tiramisu, noch "klassiek" noch Italiaans! Koekjes zijn pas "vers" als ze doorweekt zijn! En de chocolademousse, de textuur werkt niet! Veel te compact! En heel bitter, maar dat is voor iedereen.
Ik heb zojuist kip-champignonpasta besteld bij had voor de 1 straattijd met een tiramisu het was een traktatie eerlijk gezegd niets te zeggen met het warme broodje wat een plezier is en ook bedankt of bezorger een heel aardige heer met een topservice! Ik raad dit restaurant aan.
Zeer goede pizza, heel snel klaar en de manager was uiterst vriendelijk! Ik adviseer met gesloten ogen !!
Al een paar jaar klant en het is altijd een plezier om daar te eten! Pasta, lasagne, pizza,... een genot En het is echt kwaliteit. Het personeel is ook erg aardig.
Zeer warm welkom, ik nam een ​​werkelijk heerlijke pizza calzone voor 11,5€. Ik raad ten zeerste aan.
Klant sinds bijna de opening dus meer dan 20 jaar.....nooit teleurgesteld in al die jaren. Huis meer dan respectabel.
10/10 voor de pizza's! Uitstekend! Heel cool ! Het perfecte knoflookbrood! Aan de andere kant is de pasta erg flauw, helemaal geen saus, verwijder het van het menu in plaats van het op zijn best te serveren.
Ik bestel vaak in de keukenwinkel waar ik werk, nooit teleurgesteld altijd met goede pizza, van de ongeveer twintig bestellingen werd er maar één keer een pizza bij mij afgeleverd die ik niet had gekozen, hij bezorgde mij persoonlijk de juiste bestelling en smeulend van hitte . ik raad het aan Hij respecteert zelfs de levertijden.
Bezorgen of afhalen, ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. De ontvangst is erg goed en de pizza's zijn erg goed Betaling per kaart mogelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid