facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alta Verba

Alta Verba

Info

Alta Verba helpt u uw omzet en winst verhogen met kwaliteitsvolle en overtuigende (vertaalde) documenten.

Geschiedenis

Ik zorg ervoor dat u geen omzet mist; met hoogwaardige vertalingen die steevast door een tweede vertaler zin per zin worden nagelezen. Kwaliteit is mijn absolute prioriteit.
Dankzij een uitgebreid netwerk van professionals bied ik ook vertalingen aan in het Frans, Engels en Spaans.
Bij levering van elke vertaalopdracht krijgt u ook de namen van de professionals die aan uw opdracht hebben meegewerkt. Dit is uniek in België!



"Ik zorg ervoor dat je schittert als premium merk via écht kwaliteitsvolle vertalingen en teksten."
Adres: Papeveld, Erembodegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 320476524258
Stad: Erembodegem
Route: Papeveld


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Recensies
We hebben onlangs de eerste keer samengewerkt met Herman van Alta Verba Vertalingen voor het vertalen van enkele overeenkomsten. Ik kende Herman reeds als fijn mens maar ook deze professionele samenwerking liep supervlot. Duidelijk afspraken over prijs en oplevering die ook werden nagekomen. En, met een premium kwaliteit! Een samenwerking met Alta Verba Vertalingen is ten zeerste aan te raden.
Communicatiebureau Graviteit werkt voor vertalingen en revisies samen met Alta Verba. Herman zorgt voor een snelle service en komt afspraken en deadlines correct na. Revisies zijn steeds duidelijk aangeduid en helder. Een fijne en vlotte samenwerking!
Herman is een uiterst professionele vertaler, met wie ik al een aantal jaar heel prettig en goed samenwerk. Hij houdt zich altijd stipt aan afspraken en deadlines. De kwaliteit van zijn teksten is uitstekend! Altijd snel ter beschikking en een zeer aangename, warme persoon. Voor al mijn vertalingen ken ik echt maar één adres... Alta Verba!
Wat met 'taal' wanneer je dagelijks, als communicatiebureau te maken krijgt met het overbrengen van een boodschap? Een geschreven boodschap die je ook perfect vertaald wil zien. Wanneer een vertaling de geest van een tekst moet aanhouden? Wanner je talen wel machtig bent maar niet op een manier om het op een geschreven manier aan de wereld te tonen. Dan heb een je uitstekende vertalingen nodig die accuraat zijn. Zelfs onze klanten vertrouwen we toe aan Alta Verba, want dan weten we gewoon dat ze tevreden zullen zijn. Ik kan, als zaakvoerder, enkel maar zeggen, ALTA VERBA voor vertalingen op een niveau dat veel hoger is dan we met anderen ervaren hebben. Eric Gebruers, zaakvoerder Fatmama BVBA
Al meermaals samengewerkt met Alta Verba voor het tijdschrift De Geus. Prima dienstverlening, uitstekende vertalingen en altijd netjes binnen de deadlines. Aanrader!
Steeds op tijd en met de nodige precisie worden de vertaalopdrachten uitgevoerd. Het is ook leuk om allerhande tips te krijgen over hoe we bijvoorbeeld de doorgegeven NL-tekst eventueel nog kunnen optimaliseren. Heel tevreden over de geleverde diensten dus!
Heel tevreden over de geleverde diensten. Een woord is een woord bij Alta Verba ;
Super flexibel en zeer tevreden van het resultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid