facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alta Ripa Oud-Turnhout

Alta Ripa Oud-Turnhout

Info

Feestzalen Alta Ripa II Oud-Turnhout

Geschiedenis

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve, opvallend mooi gelegen te midden van verzorgde tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare.
Vlakbij afrit nummer 25 van de autosnelweg E34 Antwerpen-Eindhoven. Eenvoudig te bereiken voor de hele Benelux.
Een meer dan ideale omgeving en locatie voor huwelijksfeesten, privéfeesten, bedrijfsfeesten, congressen, beurzen en meetings.

De imposante inkomhal en alle andere ruimtes zijn rijk gedecoreerd. U wordt meteen ondergedompeld in een sfeer van grandeur. De orangerie, die tuin en hoeve samenbrengt, is een schitterende grote wintertuin met reusachtige planten die elke aangelegenheid een extra dimensie geeft.

Deze omgeving zal aan al uw feesten een serene toets verlenen. Hier wordt een feest een bijzondere gebeurtenis die u nooit meer vergeet. De meest verfijnde gastronomie en sprankelende dranken worden hier geserveerd. Van verfijnde wijnen tot de heerlijkste mokka wordt met zorg uitgekozen. Uw gasten hier uitnodigen en ontvangen getuigt van smaak en stijl.

De multifunctionele zalen garanderen u steeds een optimale ruimte voor om het even welke bijeenkomst van 50 tot 1000 personen.

Wat gastronomie betreft staat Alta Ripa al meer dan 35 jaar aan de top van België.

Door de jarenlange ervaring, professionele deskundigheid en persoonlijke begeleiding worden u en uw gasten tot in de details verwend.



"Feestzaal voor evenementen van 50 tot 1000 personen. Bruiloften, verjaardagen, babyborrels, personeelsfeesten, meetings, beurzen, congressen, product voorstellingen, ..."
Adres: Engelstraat 6, 2360 Oud-Turnhout
Telefoonnummer: 014/45 01 01
Stad: Oud-Turnhout
Route: Engelstraat 6
Postcode: 2360



op zoek naar gerelateerd: Alta Ripa Avelgem, Alta Ripa menu, Review Alta Ripa 2, Alta Ripa takeaway, Brunch Alta Ripa Avelgem, Alta Ripa HOTEL
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Mooie locatie om te feesten zoals een bruiloft, galafeest, jeugdfeest, Bedrijfsfeest alles wordt er prima verzorgd.
Een heel mooi trouwfeest gehad hier, dat tot in de puntjes in orde was. Goede locatie, mooie tuin, fantastisch eten, vriendelijke obers, ... Kan zeker aanraden om naar Alta Ripa II te gaan voor al je evenementen.
Ik was hier als gast op een trouwfeest. Genoten van begin tot einde. Een absolute aanrader. Prachtige locatie. Super lekker eten en enorm vriendelijk personeel.
Alles was picobello verzorgd. Zeer mooie locatie, lekker eten een dikke duim voor het keukenpersoneelen vriendelijke bediening.
Van begin tot einde was ons trouwfeest gewoonweg af . Bedankt aan iedereen van Alta Ripa 2 voor alle goede zorgen.
Alta ripa II heeft ons trouwfeest mogen verzorgen en alles is top verlopen. Mooie landelijke locatie, heel rustig geleden, een zeer flexibele maître bedankt Dorothee, en uitstekend gegeten!!
Prachtige locatie , wij waren er ter gelegenheid van het huwelijk van vrienden. Vriendelijk personeel, rein, eten was enorm lekker mijn complimenten aan de chef! Heel leuk en warm aangekleed. Zeker een aanbeveling waard voor diegene die een feestzaal zoeken.
Ons tweede personeelsfeest in samenwerking met Alta Ripa 2 was opnieuw een schot in de roos ! Iedereen heeft een super avond gehad. Onze absolute dank aan iedereen van jullie die dit feest mee heeft voorbereid, het keukenteam, de kelners, de huis-DJ. Een voltreffer !
Het was een topfeest zo wil ik er nog 1
Team van Alta Ripa heeft een onvergetelijk trouwfeest voor ons georganiseerd! Subliem eten, mooie locatie, super service! Je werd op je oogwenken bedient door de maître. Goede coördinatie ook met andere leveranciers. En niet te vergeten top DJ via Alta Ripa. Onze gasten hebben zich super geamuseerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid