facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alse Keukens

Alse Keukens

Info

ALSE KEUKENS werd opgericht in 2007 na een jarenlange ervaring als keukenadviseur.



"Welkom bij Alse Keukens, jouw keukenspecialist. Laat je inspireren door onze gepassioneerde medewerkers en vertrouw gerust op onze 15 jaar ervaring. Samen ontwerpen en bouwen we jouw unieke droomkeuken. Neem contact op of kom langs in onze showroom in Genk."
Adres: Onderwijslaan 51, 3600 Genk
Telefoonnummer: 089207101
Stad: Genk
Route: Onderwijslaan 51
Postcode: 3600


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Keukens hasseltweg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Menim Evim Menim Evim 529 meter
Islamhanout Islamhanout 531 meter Leuk winkeltje om in rond te snuisteren.
Wassalon stale Wassalon stale 597 meter Slechte service en je moetkaartkopen niet aan te raden absoluut Niet!!!
Bakkerij Gerits Bakkerij Gerits 621 meter Vertaald door Google Verse dingen Origineel Cose fresche
Radio Internazionale Radio Internazionale 658 meter Vriendelijk, leuke muziek
Missione Italiano Missione Italiano 675 meter Deze kerk bestaat al van tussen 1960 e 1970 onder tussen zijn er al verschillende aal...
Beurghs L Beurghs L 685 meter
Igiagenk Igiagenk 1 km Verpleging, meer dan een vak ! Als uw zorg de onze wordt zijn we allen daar, één team...
GT Schilderwerken GT Schilderwerken 1 km GT Schilderwerken is een jong en dynamisch bedrijf die garant staat voor de juiste af...
GÜLISTAN-_belcika GÜLISTAN-_belcika 1 km Seyda Muhammed Konyevi K.S
Laila Dugun Salonu Laila Dugun Salonu 1 km Altijd al een goede feestzaal gevonden
Strollo Metaalwerken Bvba Strollo Metaalwerken Bvba 1 km Een heel tevreden klant. TOP werk geleverd. Een aanrader!
Themacafé Themacafé 1 km Op woensdagavond hier gelukkig nog een plaatsje gevonden in de drukte. Blijkbaar word...
TURNT TURNT 2 km Mijn dochter gaat hier turnen super
Gevelrenovatie lovenich Gevelrenovatie lovenich 2 km Topservice en super tevreden met het resultaat!
Darkness and Lightning Darkness and Lightning 2 km Consciousness; or that flash of lightning in a vast cosmic nothingness, that is to sa...
Recensies
Wij zijn heel tevreden over ALSE Keukens. Mooie winkel, vriendelijk en vakkundig personeel. We zijn heel goed geholpen door Selda en hebben goede adviezen gekregen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. De keuken werd vlot gemonteerd en is super mooi geworden alle afval pakken ze netjes mee! Ook de uitleg met uitgebreide tips en tricks over de apparatuur was heel fijn. Top service. We zijn nog steeds heel blij met onze prachtige keuken. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden! !!!Bedankt ALSE Keukens!!!!
Goed geholpen bij Alse keukens in Genk. We zijn goed onthaalt en er is tijd genomen om te luisteren naar onze wensen. We hebben aantal keren onze tekening moeten laten aanpassen, dit was echter geen probleem. We kregen telkens de aangepaste versie doorgestuurd. Ze waren allemaal heel vriendelijk. Tot zover heel tevreden! In afwachting van de plaatsing van de keuken. Alse keukens een aanrader:
Geen goede service. Allemaal praatjes tot je tekent voor de keuken. Ik heb spijt dat ik voor alse heb gekozen. Zeer jammer want heb een vrij dure keuken gekocht. Geen tweede keer!
Heel tevreden over de service van ALSE keukens, ze gaven fijne adviezen en hebben ons goed geholpen. Ook een speciale dankjewel aan Ellen!
Wij zijn van het eerste gesprek met Rabia tot de aankoop van onze keuken zeer professioneel en correct geholpen geweest! Prima uitleg, mooie tekenen en schetsen. We kunnen niet wachten tot onze droomkeuken geplaatst zal worden!!
Heel tevreden over onze nieuwe keuken. Van het begin tot einde hebben ze veel werk ingestoken om alles naar onze smaak te laten realiseren. Vriendelijk en behulpzaam. Ongelofelijk veel keuze uit materialen, kleuren,kasten,werkbladen ezv.. Zeker een aanrader! Sinan en Marta
Keukens op maat en naar wens binnen uw budget! Vriendelijk personeel, meedenkend en vooral heel geduldig. Ik ben twee keer van gedachte veranderd na het tekenen en toch hebben ze niet moeilijk gedaan om aanpassingen te doen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe keuken en kan niet wachten totdat hij geplaatst wordt.
Je betaald een voorschot bij het bestellen wat normaal is , Dan gaan ze komen leveren , maar moet je eerst het volledige factuur betalen, voor dat het geleverd en geplaats is , wat normaal niet kan, we weten nog niet of de kwaliteit plaatsing ok is maar is wel al volledig betaald.
Een zeer professioneel team dat echt luistert naar jouw persoonlijke wensen en je van A tot Z bijstaat in het ontwerpen van je keuken. Ook als er na de oplevering onverhoopt iets misloopt wordt er onmiddellijk ingegrepen. Wij hebben geen seconde spijt gehad van onze aankoop, aarzel niet om hier eens binnen te springen tijdens je zoektocht naar een droomkeuken.
Fantastisch keuken verkoper kwa kwaliteit en medewerking en vriendelijk heid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid