facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Als de lente wil

Als de lente wil

Info

Als de lente wil, is een therapeutische praktijk waar iedereen die het even moeilijk heeft, de tijd en ruimte krijgt om te herstellen.

Geschiedenis

Als de lente wil, is een therapeutische praktijk waar iedereen die het even moeilijk heeft, de tijd en ruimte krijgt om te herstellen.



"Praktijk voor herstel bij moeilijke levensmomenten - Contextuele en psychoanalytische therapie.Als de lente wil, biedt een plaats en de tijd om weer op adem te komen. In dialoog. Met een begrijpende ander. En met jezelf. Want er is altijd hoop. Iedere mens heeft de veerkracht om door te gaan, als er maar weer plaats wordt gemaakt om jezelf te zijn, in een gedragen verhouding met een begrijpende ander. Zo'n plaats wil Als de lente wil voor je zijn."
Adres:
Telefoonnummer: 0477566315
Stad: Lochristi


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Expressive Voices Expressive Voices 5 km Expressive Voices is dedicated to supporting everyone find the fully potential and ex...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid