facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alratec

"ALRATEC I Ramen, Deuren & Duurzaam Wonen - Met bijna 50 jaar ervaring en gevestigd in de regio Roosdaal / Ninove, specialiseert ALRATEC zich in ramen, deuren en poorten enerzijds en duurzaam, energiezuinig isoleren en renoveren anderzijds. Alles om van je huis, appartement, kantoor- of winkelruimte een esthetische en duurzame plek te maken."
Adres: Koning Albertstraat 2 , Roosdaal 1760, BE
Telefoonnummer: 054 32 37 10
Stad: Roosdaal
Route: Koning Albertstraat 2
Postcode: 1760


Recensies
Bij plaatsing 3 jaar geleden waren op elk raam en deur beschadigingen, de voordeur was ernstig beschadigd en een vliegenraam ontbrak. Hier geen enkele communicatie over het verdere verloop en hoe het zou opgelost worden. Tot 5 maal contact opgenomen alvorens uiteindelijk, per ongeluk, de werfleider te pakken te krijgen die ronduit onbeschoft reageerde op mijn vragen en me voor leugenaar neerzetten. Bovendien gaf hij me te kennen dat ons project 4 nieuwe buitendeuren, 3 grote ramen en een groot schuifraam niet belangrijk genoeg was om iemand voor langs te sturen die de schade nog maar zou willen vaststellen. Uiteindelijk is er na 6 maand iemand langsgekomen die ons een lakstiftje heeft gegeven waarmee de kous dan maar af moest zijn. Los daarvan: lage kwaliteit van de materialen. Een buitendeur sluit al nauwelijks nog en bij vraag om betalende reparatie, krijgen we geen gehoor..
Slechtste firma OOIT. Spijtig dat we alsnog 1 ster moeten geven. Deze krijgen van mij 0sterren!!voordeur zeer slecht,kan deze langst binnen nog niet op slot draaien. Schuifdeur ook zeer slecht,deze gaat met zeer veel moeite open..slechte kwaliteit
Heb tweemaal ervaring met dit bedrijf; 1 in 2013 voor een nieuwbouw en recent voor een aanpassing van ramen eigen keuze en het plaatsen van een valbeveiliging. Bovenstaande opdracht, vrij simpel, heeft exact 1 jaar geduurd. Na 3x opmeten, nog een verkeerd formaat geleverd. Geen communicatie en als je als klant zelf achter informatie aangaat, word je zeer onvriendelijk en onheus behandeld. Kwaliteit van de service is beneden alle peil en open communiceren en/ of fouten toegeven, is onbestaand. Indien je een andere keuze hebt, niet voor Alratec kiezen.
Een familie onderneming waar 45 jaar hard werd gewerkt aan service en kwaliteit. Werd recent overgenomen met een nieuwe zaakvoerder uit de bank sector. Weg service, weg kwaliteit. Ik heb dit met veel frustratie moeten ondervinden. Plaatsing van ramen, in 2015 en nu in 2022, wat een verschil. En dan nog niet gesproken over de gigantische prijsstijging voor identiek product 50%. Toch beter even vergelijkende studie tss verschillende leveranciers doen, had me geld en kopzorgen bespaard.
Zeer goede zaak met veel keuze en potentieel, een aanrader voor iedere nieuwbouw alsook renovatie. Eigen productie in alu Vanbeveren ramen, deuren, schuiframen alsook eigen ploegen voor plaatsing en afwerking binnen en buiten.
Wij contacteerden Alratec om een herstelling uit te voeren aan een raam. De werknemer kwam ter plaatse en na 10 minuten was het probleem opgelost geen nieuw raam of materiaal, enkel korte interventie van 5 minuten. Goed werk van de vakman! Na het ontvangen van de factuur t.b.v. +/- 300 EUR met als beschrijving 'herstelling raam' werd er een mail door ons verstuurd waarom dit bedrag werd aangerekend voor de kortstondige interventie. Hierop volgde een zeer onvriendelijke en dreigende mail van Alratec met de melding dat 'de prijzen zijn wat ze zijn' en dat de factuur zo snel mogelijk moest betaald worden. De enige reden die men opgaf was: 'Ik heb mijn beste werkman gestuurd, wees blij'. Na enkele pogingen om toch nog antwoord te krijgen op onze vraag, werden deze mails straal genegeerd door Alratec de factuur was helaas reeds betaald en daarmee is de kous af.... Absoluut géén aanrader! Alratec, goed voor één keer maar best nooit meer.
Fantastische firma!! Ze maken hun ramen zelf in hun uitgebreid atelier , ze hebben een eigen plaatsingsdienst alsook een eigen dienst na verkoop. Doe zo voort Alratec!!
Verschillende grote fouten gemaakt, enorm lange levertijden, geen enkele communicatie naar hun klanten, geen klantvriendelijkheid,...Absoluut te vermijden!
Slechte dienst na verkoop. Na verschillende mails en telefoontjes zijn we niet geholpen. We waren nochtans niet veeleisend.
Slechte service en bedrogen bij de afwerking.Geen aanbeveling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid