facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alpha System Self Defence

Alpha System Self Defence

Info

Alpha System is een realistisch, innovatief en energiek verdedigingssyteem. Boksen, trappen, worpen, grondvechten, klemmen, scenariotraining, fun en meer!

Geschiedenis

Alpha System is een realistisch, innovatief en dominant verdedigingssyteem. Boksen, trappen, worpen, grondvechten, klemmen, scenariotraining, fun en meer!



"Effectieve self defence voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar. Onze trainingen bestaan uit een combinatie van boksen, trappen, worpen, klemmen en trainingen met meerdere aanvallers. De eerste 2 proeftrainingen zijn gratis! Privéles en workshops op aanvraag!"
Adres: Lispersteenweg 237, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: +32496807606
Stad: Lier
Route: Lispersteenweg 237
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 21:00
Dinsdag: 20:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Alpha Systems, Bella Boxing Lier, Vechtsport Lier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bella Boxing Bella Boxing 2 km Toptrainer en topteam
Lier Karate Lier Karate 2 km Traditional Goju Ryu Karate Dojo in Lier for the entire family.
Tough Girls - Ladies Self Defence Tough Girls - Ladies Self Defence 2 km De wereld is vaak een gevaarlijke plaats, zeker voor dames en meisjes. Tough Girls zo...
Recensies
Alpha System Self Defence, is en super leuke club, de familiale sfeer is geweldig, leuke trainingen, goede begeleiding zowel voor kids als volwassen zowel men zoontje als men vrouwtje zijn lid en hebben nog geen enkel moment spijt van. Men zoontje en vrouwtje zijn veel zelfverzekerder geworden, en durven sinds de trainingen voor hun eigen opkomen, zoontje is echt opgebloeid en wil geen enkel training missen. Dus kan deze TOP CLUB alleen maar aanbevelen!
Super leuke groep..praktijkgerichte en zeer diverse trainingen en een supercoach...je kan starten op je eigen tempo en toch snel efficiënte technieken leren..
Elke training is verschillend. De ene keer zijn er klemmen en worpen. De andere keer kan het dan weer grondvechten of staand vechten zijn. Door deze afwisseling zal je nooit het gevoel hebben altijd het zelfde te doen.
Mijn zoon voelt zich er geweldig!
Leuke sfeer. Ideaal voor beginners.
Toptrainer en topteam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid