facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alpha Motorhomes Temse

Alpha Motorhomes Temse

Info

Bij ons vind je gegarandeerd de motorhome van je dromen!

Chez nous, vous trouverez certainement le motor-home de vos rêves !

Geschiedenis

Kom snel langs bij Alpha Motorhomes en ontdek onze prachtige occasie en nieuwe motorhomes in alle prijsklassen. We beschikken over een verwarmde showroom van meer dan 3500 m2 waar je zeker de motorhome van je dromen zult vinden.

Weet je niet welke motorhome het beste past bij je gezinssituatie en je budget? Geen probleem, onze adviseurs zullen je met plezier te woord staan! Na die eerste stap, zullen onze technici je in de komende jaren bijstaan wanneer nodig. Zo beschikken we over een atelier waar maar liefst 14 technici werken! Herstellingen, modificitaies, àlles is mogelijk bij Alpha Motorhomes.

Wil je eerst wat proeven van het “motorhome-leven”? Geen probleem, we bieden zo’n 48 nieuwe motorhomes aan ter verhuring. Wees wel gewaarschuwd, want na je eerste vakantie met een huurmotorhome wil je niets anders meer! Wedden dat je het tweede jaar niet meer met onze, maar met je eigen motorhome vertrekt?

Bij Alpha Motorhomes vind je alle grote merken: Chausson, Pilote, Concorde, Rimor, Elnagh, Gluck's Mobil, Malibu, Pössl, Globecar, Campster. Geïnteresseerd? Kom snel even langs, dan zullen we je plannen (en dromen) eens samen bespreken. We staan altijd tot je beschikking!

Met vriendelijke groeten,
Het Alpha Team



Venez vite visiter Alpha Motorhomes, vous y découvrirez nos magnifiques motor-homes dans toutes les gammes de prix. Nous disposons d'un showroom chauffée de plus de 3500 m2 où vous trouverez certainement le motor-home dont vous avez toujours rêvé.

Vous n'êtes pas certain du modèle qui conviendrait le mieux à votre situation familiale ou à votre budget? Pas de problème, nos conseillers se feront un plaisir de vous aider! Après cette première étape, nos techniciens seront à votre écoute dans les années à venir afin d'assurer la longévité de votre motor-home. Saviez-vous que notre atelier compte non moins de 14 ingénieurs en permanence ? Réparations, modifications, tout est possible chez Alpha Motorhomes.

Vous désirez avoir avant-goût de ce que c'est vraiment d'être propriétaire d'un motor-home ? Nous vous proposons environ 48 motor-homes à louer. Mais attention, car après votre premier voyage vous risquez de vouloir en acheter un!

Chez Alpha Motorhomes vous trouverez toutes les grandes marques: Chausson, Pilote, Concorde, Pössl, Globecar, Gluck's Mobil, Campster, Malibu, Rimor, Elnagh. Intéressé? Venez vite, nous allons à l'encontre de vos rêves tout en respectant votre budget. Nous sommes toujours à votre disposition!

A bientôt,
L'équipe Alpha



"Alpha Motorhomes is dé specialist in verkoop en verhuur van mobilhomes.Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor de perfecte mobilhome vakantie. Wij bieden niet alleen de nieuwste modellen aan, maar ook mobilhomes van topkwaliteit die volledig zijn uitgerust. Zo kunt u zorgeloos op vakantie vertrekken en genieten van alle comfort en gemakken van thuis, maar dan op wielen!Bovendien bieden wij verhuur van mobilhomes aan, waardoor u bij ons terecht kunt voor zowel korte als lange huurperiodes. Een weekendje weg met een motorhome, een zomervakantie met de camper of zelfs voor een langere periode om door Europa te trekken.Onze mobilhomes zijn geschikt voor elk type reiziger en bieden plaats aan 2 tot 6 personen."
Adres: Kapelanielaan 13A, 9140 Temse
Telefoonnummer: 03/771.18.35
Stad: Temse
Route: Kapelanielaan 13A
Postcode: 9140



op zoek naar gerelateerd: Alpha Motorhomes promoties, Mobilhome Temse, Alpha Motorhomes shop, Alpha Motorhomes zaakvoerder, Goedkoopste mobilhome, Mobilhome merken, Mobilhome te koop wegens Echtscheiding, Alpha Motorhomes Temse openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bronn Technics Motorhomes Bronn Technics Motorhomes 189 meter Een fijne ontvangst, degelijke technische informatie, open communicatie en persoonlij...
Recensies
Nieuwe camper gekocht in 2016 ongeveer. Jaar na ontvangst hadden we hem eens op een weegbrug gezet wegens gebrek aan remkracht. Bleek toen 400kg zwaarder dan geadverteerd. Zijn toen gaan klagen, kregen te horen dat het door de opties was en het altijd zo deden. Na drijging fraudeadvocaat kregen we gratis een andere in ruil met meer laadvermogen, was wel tweedehands, maar kregen 6 maanden garantie. Tijdens eerste rit bleek hij sterk naar links te trekken met nog minder remmen en schijnbaar missende schokdempers. Diezelfde dag brachten we hem binnen voor reparaties om gebruik te maken van de garantie, geen probleem tot dusverre dus. 9 maanden later vroegen we hem terug, aangezien de garantie toch al verlopen was. Eens we hem terughadden, bleek er niets aan gedaan. Hebben hun hiermee geconfronteerd, kregen alleen een korte sorry te horen met doorverwijzing naar ergens weet al niet meer waar. Nu, 6 jaar later, hebben de batterijen het begeven, maar bleken ze zuurbatterijen te zijn, ook al staat er duidelijk met een plaatje aangegeven dat er alleen gel batterijen gebruikt mogen worden. We hebben ook onlangs ontdekt dat onze tweedehandse mobilhome vroeger verhuurd werd bij Alphawest. Moraal van het verhaal, zoek je camper ergens anders indien je zeker wilt zijn van waar voor je geld. Indien de eigenaar dit leest, de mails zijn onder een ander account verstuurd, geen moeite mee doen, wij komen toch nooit terug. Zelfs de winkel in Alta in Noorwegen had beter service!
Relais Pilote Galaxy 781 Bij deze mijn excuses naar de medewerkers van AlfaMotorhomes. Bij mijn vorige review heb ik vooral mijn teleurstelling naar Pilote willen uiten. Ik begrijp nog steeds niet dat een simpele relais je camper voor enkele maanden kan vastzetten. Dit is een groot probleem van de fabrikant PILOTE die deze relais zelf ontwikkeld heeft en heeft afgezien van originele stukken die normaal met het chassis van fiat wordt geleverd. Door dit voorval krijgen de dealers , en VOORAL de MEDEWERKERS een heleboel frustraties van klanten over zich heen . Miscommunicatie is hier dan ook snel gebeurd . Men heeft mij nu een duidelijk antwoord gegeven en men zoekt ook naar de zo goeds mogelijke oplossing, waarvoor dank. Mvg , Jansen Roger & Katty Ravoet
Begon al met aankoop 2016 . Pilote781 toch … toen al aardig bedrag maar dat doet er niet toe . Camper stond in toonzaal open voor iedereen. De belofte was dat hij afgesloten werd , echter , nooit gebeurd tot ik aangetekend mijn beklag gedaan heb . Nu sinds 27/3/2023 is er een relais voor de ruitenwissers stuk . De prijs wist men direct te vermelden en ook de betaling ervan . We zijn intussen half juni ! Herhaaldelijk mails gestuurd en totaal geen reactie meer . Ik ben dit grondig beu ! Met de uitleg dat het moeilijk is om stukken te bekomen ben ik niet mee gediend. En indien het zo is bij Pilote dan is het aan de dealers om er iets aan te verhelpen. Ofwel vermeld je bij aankoop dat als je stukken hebt je voor lange tijd je camper niet meer kan gebruiken ! Ofwel verkoop je dat merk niet meer en zorg je dat je een goede naservice hebt . Mvg , nog steeds wachtend op enig antwoord . Jansen Roger
Beste, Ik houd hier enkel een heel negatieve ervaring op na. Zeker als je het probleem meld binnen de garantie en dan bijna twee maanden later te horen krijgt, we kunnen u niet helpen...trouwens uw garantie is intussen verlopen. Met een beetje goede wil was ons probleem best op te lossen. mvg Danny .
Goed verkoopverhaal maar na de aankoop was het gedaan met de service. Zeer stroperige afhandeling van de levering. Niet nakomen danwel eenzijdig afwijken van afspraken die in de koopovereenkomst zijn vastgelegd. Lithium accu niet geleverd zonder ons te verwittigen. Gelukkig kwamen we er zelf op tijd achter. Wij spraken andere klanten van Alpha Motorhomes met exact dezelfde ervaring. Alpha Motorhomes was voor ons eenmalig en we hebben spijt daar klant te zijn geweest.
Na 3 andere campercenters gecontacteerd te hebben dichter in de buurt die mij niet konden/wilden helpen toch maar naar Alpha gebeld voor een probleem met de camper. Man aan de telefoon kon mij onmiddellijk de tip geven waarmee het probleem was opgelost.
Geprobeerd om aan onderdelen te geraken moesten foto's hebben wat ik zeer begrijpelijk vond, daarna gemaild en terug telefonisch contact geprobeerd te maken wat niet direct lukte MAAR werd wel terug gecontacteerd met een duidelijke uitleg in verband de de bestellen onderdelen , waarvoor dank !!!!!!!!!!!!!
De mobilehome was nieuw, in orde en proper. Zeer tevreden over. Klantenservice op gebied van ophalen kon beter. Niet stipt op tijd en aan de late kant meer dan een halfuur vertraging - wat veel is als je graag wil vertrekken + dag 1 ben je eigenlijk al kwijt door het late vertrek. Het overlopen van de mobilehome was te kort en onvolledig. Er ontbrakt eveneens een handleiding om nadien zelf dingen op te zoeken. Klantenservice was niet te bereiken in het weekend voor vragen/ problemen. Nadien waren ze telefonisch wel zeer vriendelijk en behulpzaam. Een betere en professionelere ophaling zou een verbetering zijn, want op de mobilehome zelfs was niets aan te merken. We hebben een fijne onvergetelijke vakantie gehad.
Een nieuwe mobilhome kan wel eens een mankementje hebben, maar gelukkig kocht ik hem bij Alpha Temse. Zij hebben mij onmiddellijk geholpen. Ik ben heel het team en in het bijzonderder Jorn, hier heel dankbaar voor! Wat een service… “ houden zo “. Want dat maakt het verschil.
Zeer vriendelijke mensen,zijn direct bereid om je te woord te staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid