facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alpha High End

Alpha High End

Info

Alpha High End is gespecialiseerd in kwalitatieve audio & video apparatuur alsook automatisatie en domotica toepassingen.

Adres: Bredabaan 1031, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: +32(0) 3 653 51 01
Stad: Brasschaat
Route: Bredabaan 1031
Postcode: 2930



op zoek naar gerelateerd: Alpha High End Turnhout, High-end Hifi, Mardis Hifi, Alpha Brasschaat openingsuren, Hifi winkels Belgie, Audiofan Antwerpen, Info alphahighend be, Technology Factory
Recensies
Jullie hebben mij enorm geholpen met de juiste keuze van een goede versterker ts mcitosch en gryphone ik kijk er al naar uit voor de gryphone 333 te beluisteren bij jullie. Alvast bedankt
Dit is een winkel waar je gewoon naartoe moet gaan. Wij zijn na ons uitje in Antwerpen langs deze mooie winkel gereden. En dan ga je niet lege handen naar huis. Nou waren we wel al even opzoek naar onze eerste hifi set. We zijn uiteindelijk gegaan voor de Cambridge audio evo 150 icm focal chora 806, sonus faber lumina 1 en de keff rc 62 subwoofer. We hebben deze opstelling uitgebreid kunnen beluisteren en vergeleken. Chris heeft ons erg fijn geholpen. Er werd niet geaarzeld om een product nieuw uit doos te halen om te laten horen. Kortom 2 nieuwe Nederlandse klanten/fans rijker.
Top voor alles wat High End is. Veel kennis aanwezig. De zaak bezoeken is een aanrader voor de muziek liefhebber die van kwaliteit houdt.
Hoogwaardige toestellen en nog betere klantenservice. Wij kochten jaren geleden een Naim Unity en worden nog steeds met de glimlach geholpen voor updates of overlaatst klein Led schermpje laten vervangen voor een klein bedrag. Daar verdienen die mensen niks aan en toch nemen ze tijd om het te bekijken en terug te sturen naar de fabricant. Klasse en kwaliteit.
Heb je audio nodig? Ga hiernaartoe! Kan er een lang verhaal van maken, maar hier wordt je goed geholpen, veel keuze en goed advies. TOP ZAAK!!
Wanneer je in deze winkel binnenkomt valt je mond open; het is ongelooflijk welke en hoeveel audio apparatuur hier opgesteld staat! Voor Chris en ook voor de andere mensen van de zaak is niks teveel om uitleg te geven en om de apparatuur aan te sluiten zodat je op een uitstekend manier kan beluisteren. De communicatie en levering verloopt uiterst correct; de mensen die de installatie doen zijn heel vriendelijke vakmensen, waar ook weer niets voor teveel is. Kortom: DE audio zaak van het Antwerpse waar je moet zijn. Als ik 6 sterren kon geven dan deed ik het :-
Als na jaren een kinderdroom uitkomt en je wil de beste service, vriendelijke eigenaars die een ontzettende kennis hebben over hun producten en dan ook nog eens een winkel die enkel het beste verkoopt, dan moet je zeker bij Alpha High End zijn. Geen vraag, mail of telefoon was voor Chris Steurs en Peter Janssens teveel en staan echt klaar voor hun klanten. Zonder enige druk of verkooppraatjes geven ze je alle advies en zoeken samen naar de beste set die bij je past. Ook als je met een probleem of vraag zit, antwoorden ze steeds zeer correct en lossen alles op wat je hen vraagt. Ik ben erg dankbaar dat winkels en eigenaars als deze nog bestaan....... een klant voor het leven: Bedankt Chris en Peter!
Hi-Fi & High End met perfecte service. Ruime keuze aan apparatuur en merken. Chris en co nemen nog tijd voor de klant, correct advies, geen moeite is te veel. The place to be voor elke audiofiel en home-cinema enthousiast !
Voor de echte hi-fi liefhebber is deze winkel het Walhalla. Ruime keuze en productkennis. Geen opdringerige verkopers. Uit ervaring weet ik dat de service uitstekend is en dat naar de klant toegewerkt wordt. Je krijgt als klant ruim de tijd om je keuze te maken. Aanrader voor de echte muziek liefhebber.
Iets nodig ivm hifi of surround ect wat het oor meer streelt zeker naar toe gaan een aanrader voor mensen die wat meer eisen voor de klank vd hifi
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid