facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alpha High End Brussels

Alpha High End Brussels

Info

Alpha High End, c'est une équipe de professionnels de l’audiovisuel aguerris, mais avant tout des mélomanes ayant la musique dans la peau. La passion du son est le moteur de notre existence depuis plus de 30 ans sur le marché belge et international.



"Fort de ses 30 années d’expérience dédiées à la haute-fidélité, Alpha High End vous accueille dans son magasin Hi-Fi à Bruxelles situé à 1180 Uccle. Selon vos préférences, nous vous accueillons dans notre auditorium à l’horaire qui vous convient le mieux. Grâce à ses 4 enseignes, Alpha propose à l'écoute et fournit le plus grand choix de matériel hifi existant en Belgique, avec des marques aussi réputées que diversifiées. Avec un regard objectif, un œil toujours avisé et une expertise à toute épreuve, nous vous apportons des solutions sur mesure en hi-fi et home cinéma.Marques: Accuphase, Bowers & Wilkins, Burmester, DarTZeel, Dyaudio, Focal, Kef, Hegel, Linn, Martin Logan, Naim, Rega, Sonus Faber, Audioquest, Kimber, Wirerworld...."
Adres: 21 Rue Joseph Bens, 1180 Ukkel
Telefoonnummer: +3226444844
Stad: Uccle
Route: 21 Rue Joseph Bens
Postcode: 1180


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Pink NOISE brussel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Riva Audio Riva Audio 666 meter Riva Audio is a distribution, contracting and installation company whose goal is not ...
Silences Silences 2 km Domotique / Hi-Fi / Multi-room / Home Cinéma / Design intérieur / Intégration
Recensies
Ik sta versteld van de geluidskwaliteit van mijn nieuwe speakers, de Marten Parker Duo uit Zweden. Aangestuurd door mijn Accuphase E 650 versterker leveren ze akoestische ervaringen van het beste niveau. Een warm en zoet geluid dat goed uitgebalanceerd is tussen hoge tonen, middentonen en bassen, met een hoge resolutie en een enorm maar nauwkeurig driedimensionaal geluidsbeeld. Ze vullen onze woonkamer van 40 vierkante meter zonder een teken van ondermaats vermogen. Dit model kan met gemak elke middelgrote vloerstaande luidspreker vervangen. Oh jongen, deze luidsprekers zijn zo goed. Grote dank aan Alpha High End in Brussel en Daniel Weiser. Hij maakte me vertrouwd met het prachtige Marten-geluid in de luisterruimte van de winkel. Zijn service was top - inclusief, snel en betrouwbaar.
Vrij leuke plek voor liefhebbers van goede muziek.
Een van de beste winkels in Brussel, zo niet de beste . Grote keuze aan hifi-apparatuur en accessoires. Super vriendelijk personeel en altijd luisterend naar de klant. Die niet altijd aandringen om de duurste te kopen. Indien nodig verhuist deze voor eventuele testen bij u thuis, wat niet overal wordt gedaan. Mooi opgezet en geen probleem om te parkeren met hun parkeerplaats. En bovendien het kleine café voor een zeer warme luisterervaring. Tot snel. Muzikaal.
Hallo Daniël. Ik kende uw winkel niet en ontdekte hem gisteren zondag dankzij mijn vriend Michel. Een aankoop van een paar DYNAUDIO EMIT 50-luidsprekers die ik vanmorgen heb aangesloten . Top van top!! Zeer vriendelijk en een warm welkom!!! Ik raad deze winkel ten zeerste aan!! Nogmaals bedankt !! Goed voor je. patrick
Het is zo'n geweldige plek voor hifi- en muziekliefhebbers! Daniel is een geweldige gastheer en zorgt ervoor dat je je altijd welkom voelt. Zelfs zonder van plan te zijn iets te kopen, breng ik er graag wat tijd door om naar muziek te luisteren en met Daniel te kletsen. Een bezoekje is ten zeerste aanbevolen!
Top ... in elk opzicht! Daniel is volledig alert op de wensen en behoeften Zijn advies is relevant en oordeelkundig ... het doel is om het de klant naar de zin te maken en niet koste wat het kost een ondeugdelijke installatie te verkopen! Een fijne ontmoeting Prettige luistermomenten Een plezier om de installatie vandaag dagelijks te gebruiken Ik raad 1000% aan
Topissime!!! Showroom die echt de omweg waard is. Daniel deelt met veel plezier zijn passie en luistert naar de verwachtingen. Blij met zijn voorstel voor mijn Hifi. Zelfs voor de lol zal ik teruggaan.
Daniel verwelkomt ons met een goede koffie en installeert ons voor een configuratie die we eerder zullen hebben aangevraagd bij het maken van een afspraak. En nooit gebrek aan technische ideeën, hij biedt ons alternatieven die passen bij ons budget en vooral bij onze oren. Een ster minder omdat het op zaterdag gesloten is de rustigste dag van de week, geen kinderen, geen vrouw.. echtgenoot ;-
Gepassioneerd door hifi, ontdekte ik onlangs de winkel Alpha High End Brussels. Ik wil vergelijkend luisteren tussen twee versterkers en luidsprekers, neem contact op en we maken een afspraak. De dag van het luisteren parkeer ik op de privéparkeerplaats, bel aan en laat Daniel me begroeten. Meteen vraagt ​​Daniel je of je koffie wilt, lekker! We zitten in de luisterruimte en daar luisteren we naar mijn playlist. We wisselen onze opmerkingen en onze meningen uit, Daniel wijst op de sterke punten van de versterker/luidsprekers. We voelen ons comfortabel en voelen op geen enkel moment enige "commerciële" druk. Aan het einde van het luisteren praten we over de netbehandeling en de impact op de geluidskwaliteit, het is op dit moment dat Daniel aanbiedt om me een netsnoer en een specifieke stroomkabel te lenen! Twee dagen later ben ik terug bij Alpha High End om de stang en de kabel te bestellen ;- Ik beveel deze winkel ten zeerste aan, ten eerste voor de uitstekende ontvangst en dan natuurlijk voor de locatie, die prachtig is, en de aanwezige apparatuur in de showroom. Goed luisteren !
Het is niet alleen een schitterende showroom met schitterende High-end installaties voor elk budget, maar een plek voor muziekliefhebbers en liefhebbers waar luisterplezier belangrijk is maar ook een plek waar naar je geluisterd en gehoord wordt omdat je er bent. geduld, passie en dit plezier van het delen van muziek. Na bijna een dozijn tekens te hebben gedaan, ben ik hier zeker geland voor de rest van mijn optimalisatie van mijn systeem. Ik raad dit teken ten zeerste aan, zelfs als je van ver komt, een plek waar teleurstelling geen plaats heeft. Bedankt Daniël en Fred.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid