facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor alpha express

Info

je suis un chaufeur je travail chez alpha express appel moi pour vous livrer vos course ..............



"Alpha Express est une société de courrier express avec plus de 50 coursiers, nous pouvons vous aidez pour tous type de course ou transport"
Adres: 1040, Etterbeek
Stad: Etterbeek
Route: 1040


Recensies
1-YFS-595 op 27 juli te boom. Bijzonder asociale chauffeur en totaal geen kennis van de wegcode. Bumperkleven en niet willen ritsen.
Extreem gevaarlijk en roekeloos rijgedrag op de baan. De bestuurder met nummerplaat 1-YPH-714 mag zich aan een klacht bij de politie verwachten voor roekeloos rijgedrag, bumperkleven, en andere weggebruikers in gevaar brengen, inclusief beeldmateriaal.
Gevaar op de weg! Vooral de chauffeur met nummerplaat 1-PRx-xx5 die gisteren in de Huart Hamoirlaan te Schaarbeek reed!
Onvriendelijke en gevaarlijke bestuurders op het weg
Maandag een bezorger van Alpha groot grijzend haar Laat me weten dat hij boos is dat hij geen parkeerplaats kon vinden. Vriendelijk vertel ik hem wanneer ze in de buurt hier aan de kant van Legrand Av Louise zeldzaam zijn, agressief gooit hij bijna het pakje naar me toe, klagend, ik wijs hem er toch op dat het niet de manier is en dat ik er niets mee te maken heb. hij antwoordt me letterlijk "Niet blij, je belt Alpha en zegt dat het Bernard is!" En gaat weg, bonkend op de deur. Alpha wervingsservice, slechts een advies om uw selectieservice te verbeteren, ik hoop niet langer te maken te hebben met dit bedrijf en vooral met "Meneer" BERNARD!!
top top maatschappij Het meisje aan de telefoon is ongelooflijk aardig. De bazen zeer attent op de eisen. Pakketten worden intact en op tijd afgeleverd. Ik raad dit bedrijf 1000% aan
Overschrijdt in de stad met zeer hoge snelheid 90 km / u in zone 30, geen kennis van de wegcode. Stelt jongeren zonder rijbewijs tewerk.
De chauffeurs zijn erg asociaal in het verkeer. Zou het niet aanraden!
Ze kwamen bij mij afgeleverd, de bezorger belde 1x en hij had niet eens tijd om de deur open te doen. Met videobewijs van voor mijn huis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid